Eiken panelen op maat maken
Eiken panelen op maat maken
Panelen

Eiken panelen op maat maken

, sur Tosca

 

Het is tijd om je handen je mouwen te steken; we gaan weer iets in elkaar timmeren en het wordt prachtig. Vandaag gaan we aan de slag met het maken van een tafel met een eiken paneel op maat. Houd je van werken met hout maar ben je geen grote fan van zagen of heb je geen goede zaag in huis? Met Cando hout op maat kun je eiken panelen op maat laten maken zonder gedoe. We leveren een massief eiken tafelblad of doorlopend lamel tafelblad van eiken waar je vervolgens zelf een tafel mee kunt maken. Benieuwd hoe dit in zijn werking gaat? In dit blog begeleiden we je in het proces van het maken van een tafel met de service van CanDo.

Ontwerp je tafel met eiken paneel op maat

Een van de lastigste klusjes bij het maken van een kast op maat van MDF is het zagen van de platen. MDF mag dan wel een makkelijk te bewerken materiaal zijn, een foutje is zo gemaakt en we begrijpen het dan ook heel goed als je dit deel van je DIY-project liever uitbesteedt aan professionals die dagelijks tientallen stukken hout op maat zagen. CanDo Start is een service van CanDo waarbij je in een paar stappen je MDF-platen op maat kunt ontwerpen, zodat wij ze voor je kunnen zagen. Je bestelt deze platen voor je kast niet bij ons, maar via de website van Gamma, Karwei of Praxis. Wij leveren je bestelling wel bij jouw thuis als je dat wilt. Zelf ophalen bij een bouwmarkt bij jou in de buurt is ook mogelijk.

Maak een eiken paneel op maat met onze 3D tool

Met onze online tool kun je de platen voor jouw kast op maat van MDF volledig naar wens ontwerpen. We kunnen diverse vormen zeer strak op maat zagen. Hierbij is het mogelijk om iedere plaat en zelfs iedere rand naar wens te laten bewerken. Zo kun je kiezen voor een afgeronde, afgeschuinde of verstek gezaagde rand. We leveren twee verschillende soorten MDF-platen: gegrond en blank. Je kunt kiezen uit diktes van 8 en 18 mm.

Maak je tafel af met een onderstel

Met alleen een tafelblad ben je er nog niet. Nu is het nog zaak om een fraai onderstel voor je tafel te vinden of te maken. Een eiken tafelblad met metalen onderstel is de perfecte combinatie voor een moderne of industriële tafel. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om zelf iets in elkaar te zetten. Bekijk onze Pinterest-feed voor inspiratie en ideeën.