Hout op maat zagen: let hier op
Hout op maat zagen: let hier op
Panelen

Hout op maat zagen: let hier op

, sur Giel

 

Wanneer je hout op maat laat zagen via CanDo, doe je dat via onze service CanDo Start. Via deze weg stel jij helemaal zelf jouw plank of paneel samen. Met het maat- en precisiewerk van CanDo Start maak je zelf de mooiste meubelstukken of houten bekledingen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Toch is het belangrijk om op een paar puntjes te letten.

Hout voor de échte doe-het-zelver

Heb je nog nooit iets zelf in elkaar gezet of ben je nog niet ervaren met het ontwerpen of opmeten van houten panelen? In principe zou je dan toch met ons hout aan de slag kunnen. Wel raden we het je aan om toch met enige voorkennis van onze service gebruik te maken. Onze panelen worden namelijk geleverd zonder de juiste verbindingsstukken of gefreesde gaten voor schroeven. Deze dien je zelf op de door jou gewenste delen van de panelen aan te brengen. Wij leveren het hout, maar jij bent wel degene die jouw project tot een goed einde brengt uiteindelijk.

Goed om te weten: Toch laten we je niet helemaal aan je lot over! Op onze website vind je namelijk praktische handleidingen en montagetips voor jouw kast, bed of wandplank. Deze zijn geheel gratis via onze website te downloaden. Handig voor wat extra inspiratie of als je echt een meubelstuk stapsgewijs via onze methodes in elkaar wil zetten.

Ken de afmetingen

In onze zagerij wordt het hout in precies de passende maten voor jou gezaagd. Dat betekent dus wel dat je voor jezelf helder moet hebben wat die afmetingen zijn. Plan je zelf een ontwerp voor je meubels, houd hier dan ook echt rekening mee. Niets is natuurlijk zo vervelend als panelen die in de verkeerde maten gezaagd zijn. Het doorgeven van je bestelling hout op maat is niet moeilijk: je vult de juiste afmetingen, tot achter de komma in, in onze configurator op de website.

Weet welk hout je kiest

De keuzemogelijkheden bij CanDo Start maken het er niet makkelijker op. Zorg daarom dat je, voordat je begint, al een goed beeld hebt van de soorten hout uit ons assortiment. Bekijk goed waar je je hout voor wil gebruiken. Bepaalde soorten zoals MDF of Betonplex zijn minder geschikt om als afwerking te gebruiken dan bijvoorbeeld onze massief houten panelen of multiplex.

Ons hout koop je niet in de winkel

Omdat het bij het hout uit onze doe-het-zelf service om maatwerk gaat, is het belangrijk dat je de juiste maten doorgeeft. Dit gaat het gemakkelijkst via onze configurator. We raden het dan ook aan om je hout online te bestellen. Of je hout ter plekke kunt laten zagen, hangt van het betreffende verkooppunt af. Laat je dus van tevoren altijd goed informeren voordat je op pad gaat, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.