Tips van de stylist voor een warme sfeer
Tips van de stylist voor een warme sfeer
Interieurtips

Tips van de stylist voor een warme sfeer

, sur Lisanne

 

Richting de winterperiode willen we een behaaglijke sfeer in ons huis. Dé trend van nu gaat steeds meer richting luxe wonen. Een beetje glamour toevoegen aan je interieur is eigenlijk heel eenvoudig.

Verzamel wat gouden of bronzen accessoires, zoals een dienblad, windlichtjes, kandelaars of een mooie vaas waar je een verstilde tak in zet. Vooral natuurlijke, warme materialen, zoals hout en textiel vormen een prachtige én bijzondere combinatie in je huis. Bij bronzen accessoires zijn pasteltinten zoals zachtroze en zeegroen heel erg mooi. Kies je voor goud, durf dan eens met fellere kleuren te werken. Zo ontstaat een heel persoonlijk én kleurrijk interieur.

Ook het licht speelt een belangrijke rol in ons huis: vaak hebben we te weinig verlichting en niet altijd de juiste. We kijken vooral naar het uiterlijk van een lamp, maar ook wat voor licht deze geeft, is juist erg belangrijk in je keuze. Een kroonluchter is prachtig, maar geeft niet voldoende licht op je tafelblad. Je kunt bijvoorbeeld 2-3 extra lampjes toevoegen aan je interieur. Je kunt dan steeds kiezen welke je aan wilt doen.

Zet je zitmeubelen niet strak tegen de wand. Dit lijkt ruimte te scheppen, maar juist de meubels zo’n 20 cm van de wand afzetten geeft een ruimtelijk gevoel. Leg hier eventueel ook een lampje onder, dan creëer je ‘s avonds een royalere sfeer! Als je echt wisselt van en ‘zomerhuis’ naar een ‘winterhuis’, en je wilt iets warms op je vloer, haal dan zeker het vloerkleed weer tevoorschijn: dit zorgt letterlijk voor een comfortabel gevoel en verbindt de meubels heel mooi met elkaar!

Wil je alle binnendeuren zien?

Wil je alle binnendeuren zien?

Bekijk hier welke modellen beschikbaar zijn en verhoog de sfeer in je huis

Meer lezen