Een warme sfeer én verbeterde akoestiek in huis met de Decowall Acoustic!
Een warme sfeer én verbeterde akoestiek in huis met de Decowall Acoustic!
Wandbekleding

Een warme sfeer én verbeterde akoestiek in huis met de Decowall Acoustic!

Hout op je muren is een snel groeiende trend op het gebied van interieurdesign. En dat is niet zo gek. Hout heeft een natuurlijke en warme uitstraling en staat mooi in vrijwel iedere ruimte. Bovendien past het bij iedere interieurstijl. Het past naadloos in een licht en Scandinavisch design, maar kan ook warmte toevoegen aan een industrieel ingerichte ruimte. Houten lattenwanden zijn een eenvoudige manier om een kale wand een nieuw uiterlijk te geven.

Decowall Acoustic

Voor wie naast een stijlvolle toevoeging aan het interieur ook nog op zoek is naar een betere akoestiek, biedt de Cando green Decowall Acoustic de perfecte oplossing. Dit product is namelijk niet alleen decoratief, maar ook geluidsabsorberend. Bovendien kun je je muren en plafonds heel snel en makkelijk van een lattenwand voorzien. Deze Decowall bestaat namelijk uit panelen van vilt, gemaakt van gerecyclede PET-flessen, waarop houten latten zijn bevestigd. Voor de montage heb je alleen een doseerpistool en montagekit nodig. Bijkomend voordeel is dat deze lattenwand ook zeer geschikt is voor muren en plafonds die niet helemaal effen en recht zijn.

De Decowall Acoustic is een duurzaam product. Naast het gerecyclede vilt wordt gebruik gemaakt van PEFC gecertificeerd hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Daarnaast is het product lokaal ontworpen en geproduceerd.

Veel mogelijkheden

Met de Decowall Acoustic bepaal je zelf de uitstraling van het product. Bekleed bijvoorbeeld maar een klein gedeelte van een muur of kies juist voor het bekleden van de complete muuur. Plaats de lattenwand verticaal of kies voor een horizontale toepassing voor een speelse uitstraling. Ook kun je ervoor kiezen om de panelen in de hoogte af te zagen en de Decowall te gebruiken als lambrisering. Met de bijpassende eindprofielen zorg je voor een nog mooiere afwerking. Of kies niet voor een paneel op de muur, maar plaats de lattenwand ook op je plafond. Gebruik dan naast montagekit ook schroeven, zodat je zeker weet dat je lattenwand goed en stevig vast zit.

De Decowall Acoustic is verkrijgbaar in 3 decoren: licht eiken, grijs eiken en zwart. Van ieder decor zijn ook bijpassende eindprofielen beschikbaar.
De panelen zitten per 2 stuks verpakt, zijn kamerhoog (260 cm) hoog en goed voor 30 cm wand of plafond. Ondanks het formaat zijn ze licht van gewicht en daardoor makkelijk te vervoeren en verwerken.

Maak je je lattenwand liever helemaal zelf? Bekijk dan de mogelijkheden van de CanDo green Wood Decowall eens!