Barn binnendeuren voor een landelijk industriële sfeer
Barn binnendeuren voor een landelijk industriële sfeer

Barn binnendeuren voor een landelijk industriële sfeer

, door Tosca

Karakter en sfeer in huis

Een plezierig doorleefde sfeer in je huis, geeft je een fijn woongevoel. (Nieuwbouw-)huizen worden meestal sfeerloos en kaal opgeleverd. Strakke ruimtes, gladde deuren en een minimale afwerking. Heel snel bereik je die landelijk – industriële sfeer van nu, want barn deuren geven echt iets extra’s aan de ruimte. Doordat gewerkt is met mooie planken die op verschillende manieren op de deur geplaatst kunnen worden, ontstaat veel meer diepte. Deze roedepakketten plaats je heel eenvoudig zelf op de deuren omdat deze zelfklevend zijn. Als er (strijk-)licht op de deuren valt, zie je daardoor een prachtige schaduwwerking. Het geeft je huis meteen karakter en sfeer.

CanDo Barn deurenCanDo Barn deuren

Barn binnendeuren

Binnen de modellen Barn deuren, kun je kiezen voor verschillende opties in de uitstraling. Bij een wat strakker moderner huis, past de Timber perfect. Wil je liever een wat meer uitgesproken landelijke sfeer, dan zou Silo heel mooi passen. Naast de traditionele manier om een deur in te hangen, kun je ook kiezen om er een rol-of schuifdeur van te maken. Dan ontstaat een meer loft-achtig gevoel. Dit kan met 1 deur, maar als de ruimte wat royaler is, zelfs met twee deuren. Ook de kleur die je kiest is bepalend voor welke uitstraling het uiteindelijk zal krijgen. Kies je voor wit, of een off-white, dan hou je het luchtig en fris. Wil je graag wat meer accent juist op de deuren, dan is een donkerdere tint heel erg mooi. Dit kan een grijze of zelfs een offblack zijn. Maar ook een meer zand-achtige tint als je interieur hier beter bij aansluit.

Maak het helemaal af, door in de ruimte ook een extra hoge plint te kiezen. Kies de juiste deurklink erbij, zo maak je deze sfeer compleet!

Laat je verder inspireren!