Bespaar op energiekosten deze zomer met de CanDo Comfort isolerende achterdeur
Bespaar op energiekosten deze zomer met de CanDo Comfort isolerende achterdeur

Bespaar op energiekosten deze zomer met de CanDo Comfort isolerende achterdeur

, door Tosca

De zon laat zichzelf vaker zien en de vogels beginnen steeds vroeger te fluiten. En met dit prachtige lenteweer is het tijd om ons te verplaatsen van binnen naar buiten. Met het buitenseizoen wat weer van start gaat, heeft dit ook als gevolg dat veel mensen de tuin weer gezellig willen maken. Tijd om de deuren open te gooien en in de tuin te werken. Maar wat te doen om alle vervelende beestjes zoals muggen, vliegen en wespen buiten te houden? En hoe laat jij je huis zo veilig mogelijk achter als jij met dit mooie weer vaker de deur uit gaat? Het antwoord op die vragen en meer lees je in dit blog.


CanDo Comfort achterdeuren in combinatie met veiligheidsbeslag


De achterdeur is de verbinding tussen jouw huis en de tuin. Het is voor velen een entree voor familie en bekenden. Een gastvrije entree is daarom belangrijk. Helaas is het ook zo dat via de achterdeur de meeste inbraken worden gepleegd. Houd daarom ongenodigde gasten buiten met een veilige achterdeur in combinatie met een CanDo veiligheidspakket. Zo maak jij je achterdeur helemaal af en veilig. Benieuwd welke veiligheidspakketten er zijn? Lees hier meer over onze veiligheidspakketten

 

Energie besparen


We maken steeds vaker duurzame keuzes in ons huis. Ook de CanDo Comfort achterdeur is een goede, duurzame optie. Die deuren zijn zo gemaakt dat ze een hoge isolatiewaarde hebben door hun isolerende kern van hardschuim waardoor de warmte buiten blijft in de warme maanden. Iets wat je uiteraard ook merkt op je energierekening, aangezien je de airconditioning of waaiers niet de hele dag hoeft te laten draaien. Ook hebben de CanDo Comfort deuren aan weerszijden van de isolerende kern een stevige aluminium plaat, waardoor deze niet zomaar kromtrekt. Daarbij zijn alle CanDo Comfort deuren voorzien van isolatieglas. Bij isolerende achterdeuren kun je kiezen voor HR++ glas. HR staat voor Hoog Rendement. Dit sterke glas zorgt voor optimale isolatie. De deur van de toekomst!


Frisse lucht binnen, insecten buiten


Nu je vaker jouw deuren open hebt staan, is de kans groot dat insecten binnen komen in jouw huis. En dit wil je natuurlijk voorkomen. Met de horren van CanDo houd je insecten en andere beestjes buiten. Met een ruim assortiment aan horren, hebben we voor iedere deur en ieder raam een geschikte insectenwerende oplossing. Er zijn veel verschillende soorten horren; veel verschillende maten en ook nog eens met bijzondere eigenschappen, zoals de draairichting. Wil jij weten welke hor geschikt is voor jouw deur of raam? Met de horwijzer kom je in drie stappen tot de perfecte hor voor jouw raam of deur. 

 

Is jouw tuin al helemaal zomer klaar?


Tijd om die deuren te openen en heerlijk buiten te vertoeven, zonder je druk te maken om insecten of inbrekers. En daarbij ben je ook nog eens duurzaam bezig! Is jouw tuin al helemaal zomer klaar? Begin er vandaag nog mee! Meer te weten komen over verduurzaming? Lees ervaringen van anderen met een CanDo Comfort isolerende voordeur! Benieuwd waar wij van CanDo je nog allemaal bij kunnen helpen? Kijk eens op de website of gelijk bij CanDo green om te zien waar de mogelijkheden liggen voor de verduurzaming van jouw huis.