Creëer nu jouw eigen Simple & Slow woonstijl met CanDo
Creëer nu jouw eigen Simple & Slow woonstijl met CanDo
Interieurtips

Creëer nu jouw eigen Simple & Slow woonstijl met CanDo

, door Tosca

Na een periode waarin we voornamelijk binnen geleefd hebben door de pandemie, verlangen we meer dan ooit naar frisse lucht en het buitenleven. We hebben sterk de behoefte aan vrijheid en ruimte om te ademen. Planten en bloemen geven ons energie en zullen centraal staan in het interieur. Binnen en buiten zijn niet langer twee verschillende leefruimtes, maar worden samengetrokken tot één. De populairste woonstijl voor 2022 en 2023 werd getipt door VTWonen: Simple & Slow. In dit blog nemen we je mee in wat deze woonstijl inhoudt en hoe jij met CanDo deze woontrend direct kunt integreren in jouw huis.

Woontrend Simple & Slow

In 2021 werd er weer veel van ons, en vooral van onze flexibiliteit, verwacht. Het leven raast soms aan je voorbij, terwijl er alsnog veel van je wordt verwacht. Alles tegelijkertijd willen doen en onderhouden kost veel energie en daar kun je van overlopen. Simple & Slow is een logisch gevolg als woonstijl op deze trend. We zijn opzoek naar eenvoud, maar ook naar warmte. En welk materiaal sluit daar het beste op aan? Hout. Niet alleen voor de meubels en de vloer, maar ook tegen de wand. Van walnoot tot grenen, alles mag, zoals bijvoorbeeld het mixen van verschillende houtsoorten. 

De trend Simple & Slow kan veel hout bevatten, maar dit wordt ook makkelijk doorbroken door bijvoorbeeld een mooi vloerkleed te gebruiken, een podium met kamerplanten te plaatsen of een flinke blikvanger zoals een XL-lamp in huis te halen. 

Simple & Slow traprenovatie met CanDo

De trap is een prominent onderdeel van jouw huis, dit zien mensen vaak direct bij binnenkomst. Gelukkig hebben wij bij CanDo meerdere trappen die aansluiten bij dé woonstijl voor 2023: Simple & Slow. Ga bijvoorbeeld voor Eiken bruin of Eiken truffel voor een mooie houten uitstraling. Deze kun je uitbreiden met witte stootborden, maar ook met stootborden in de houten kleuren, wat goed aansluit bij de Simple & Slow woontrend. Ben jij handig en wil je direct zelf aan de slag? Kijk dan eens bij CanDo Do It Yourself. Wil je graag een traprenovatie op maat starten? Bekijk dan eens CanDo Do It Together. 

Simple & Slow Gelakt Geleverd met CanDo

Vanuit de gang, waar mensen dus direct de trap zien, lopen mensen direct door de deur naar de woonkamer. Om jouw nieuwe woonstijl compleet te maken, kun je kiezen voor een deur die aansluit bij de Simple & Slow woonstijl. Ga daarin voor extra gemak en kies voor CanDo Gelakt Geleverd. Bij alle opdekdeuren, voorraad en maatwerk, kun je Gelakt Geleverd bestellen. Wij lakken je deur nauwkeurig af in één van de beschikbare RAL kleuren. De deuren worden voorzien van een zijdeglans lak in één van de vier RAL wittinten: RAL 9001, RAL 9003, RAL 9010 en RAL 9016. 

Simple & Slow Wood Decowall van CanDo

Wandpanelen van hout geven jouw muur een eigentijdse look. Hout is een natuurlijk materiaal dat in veel interieurs iets toegevoegd. Het past naadloos in een licht en Scandinavisch design, maar kan ook veel warmte brengen in een industriële ruimte. Daarnaast bepaal je met de Decowall ook zelf de verdere uitstraling van dit product. Bekleed bijvoorbeeld een klein gedeelte van een muur, of kies voor een volledig houten wand. Plaats een houten paneel aan de muur op verticale of horizontale manier voor een speelse uitstraling. Of kies voor een paneel dat niet volledig van grond tot plafond gaat, om er een decoratief wandpaneel van te maken. En laat dit nu precies aansluiten bij de Simple & Slow woontrend. Met de CanDo green Wood Decowall maak je gemakkelijk uiteenlopende creaties. Wil je direct aan de slag? Je kan houten wandpanelen kopen bij onze verkooppartners. Ga naar de productpagina om doorgeleid te worden. Nadat de houten panelen voor de muur bij jou thuis zijn geleverd, kun je ze eenvoudig en helemaal naar jouw eigen smaak plaatsen. 

Ga aan de slag met jouw Slow & Simple woonstijl

Wij hopen jou met dit blog te inspireren voor jouw Simple & Slow woonstijl. Je kunt deze stijl helemaal naar jouw eigen hand zetten met de traprenovatie, Gelakt Geleverd deuren en Decowall op maat. Benieuwd waar wij van CanDo je nog allemaal bij kunnen helpen? Neem gerust eens een kijkje op cando.nl.