Haal hout in huis met CanDo
Haal hout in huis met CanDo
Interieurtips

Haal hout in huis met CanDo

, door Lisanne

 

Ondanks dat meubels, trappen en deuren tegenwoordig uit een groot aantal soorten materiaal bestaan, is hout nog altijd een geliefde keuze. Niet voor niets gebruiken mensen het al duizenden jaren om er hun interieur mee te verrijken. Hout staat niet altijd in een goed daglicht, mede door de illegale houtkap en het verdwijnen van bossen. Maar dankzij het FSC-keurmerk, waar alle CanDo-producten aan voldoen, gebruikt men tegenwoordig vooral duurzaam, milieuvriendelijk en verantwoord hout. Wil jij hout ook in jouw huis verwerken? Laat je verrassen door de unieke opties die CanDo biedt met onze houten producten. Niet voor niets zijn we bij CanDo gek op hout!

Aanbod los hout

CanDo is er voor de echte doe-het-zelver. Wil je liever met je eigen iets maken? Dan vind je bij onze dealers ook pakketten met hout die onder andere gebruikt kunnen worden voor kasten, schuttingen, overkappingen balken, planken en nog veel meer: laat jouw creativiteit los op ons kwaliteitshout. Op onze website vind je diverse opties in houtsoorten: van Douglashout (naaldhout) tot stevig eiken. Ook is dit hout in handige panelen te verkrijgen, waarmee je onder andere je eigen kasten, tafels en andere meubels kunt maken.

Steigerhout: hip en trendy

Een zeer populaire optie tegenwoordig is de toepassing van het robuuste steigerhout. Dit hout kenmerkt zich door de grove afwerking en ruw blad. Met name de industriële stijl waarbij natuurlijke materialen worden gecombineerd met een stoer uiterlijk gevat in metalen als chroom, messing of koper. Steigerhout is doorgaans een onbewerkte houtsoort die je woning een stoer uiterlijk geeft. Bij CanDo hebben we daarom verschillende (gratis) bouwtekeningen om de tofste doe-het-zelf-projecten met steigerhout van CanDo te maken!

 

Aanrecht- en werkbladen

En dan heb je ook nog ons aanbod aanrecht- of werkbladen. Hier gebruiken we de beste en meest stevige houtsoorten voor. Deze oppervlaktes moeten immers tegen het hakken van messen, vallen, stoten, verschillende vloeistoffen uit eten zoals vetten en sap kunnen. Je vindt ze in een groot aanbod soorten kwaliteitshout dat krasbestendig is en je in verschillende kleuren kunt kopen.

Vloeren

Een van de beste opties op het gebied van hout zijn onze veelzijdige vloeren: parket, laminaat of massief eiken, je vindt het in onze collectie. Als specialist op het gebied van houten vloeren weten we stijl, uitstraling en knusheid met onze houten vloeren uit te stralen. Verkrijgbaar in verschillende stijlen kun je onze houten vloeren in moderne, klassieke of eigentijdse interieurs leggen. Voorzien van handige en praktische legwijzers, tips en meer, is het leggen van onze houten vloeren een fluitje van een cent. Twijfel je? Bekijk dan onze website voor praktische informatie of ga langs bij een van de verkooppunten.

Meer weten over onze producten

De producten van CanDo vind je in het assortiment bij onze dealers. Deze vind je verspreid door heel Nederland. Wil je meer weten of zoek je nog stijlvol advies voor jouw houten vloer, deuren of trap? Dan kun je hier terecht voor handige tips en meer.