DIY klussen, je doet het heel eenvoudig zelf!
DIY klussen, je doet het heel eenvoudig zelf!
Interieurtips

DIY klussen, je doet het heel eenvoudig zelf!

, door Tosca

Wanneer je denkt aan klussen, denk je al snel aan ingewikkelde projecten en moeilijk te verrichten handelingen. Klussen waarvoor je veel gereedschap nodig hebt en waarbij je eigenlijk technisch onderbouwd moet zijn. Maar tegenwoordig zijn dit helemaal geen vereisten meer als je zelf wilt klussen. Je hebt allerlei leuke mogelijkheden waarbij je gemakkelijk projecten oppakt om te DIY klussen in huis. Het internet ontploft van de leuke en interessante DIY tutorials. 
Nog op zoek naar wat DIY klussen inspiratie? Lees in dit blog meer over DIY klussen, welke producten daarbij handig van pas komen en hoe jij van jouw huis een fijn thuis maakt.

 

DIY klussen met de deurkozijn combinaties van CanDo

Je hebt een muziekkamer en een werkkamer gecreëerd met de houten wandpanelen van CanDo, maar nu moeten de ruimtes nog afgesloten worden met een deur. Want wanneer je dochter aan het oefenen is met haar blokfluit, wil jouw baas daar liever niets van meekrijgen. De deurkozijn combinatie van CanDo is dan een makkelijk, toepasbare oplossing. Je monteert de deurkozijn combinatie eenvoudig zelf en er zijn verschillende deuren en modellen mogelijk, voor ieder wat wils. Momenteel zijn zwarte accenten in de inrichting heel hip, wanneer je zwarte accenten in huis hebt, dan schilder je de deurkozijn combinatie gemakkelijk in dezelfde kleur. Naast zwart is iedere kleur mogelijk, want het zelf schilderen is zo gebeurd!

Makkelijk gelakt geleverd opdekdeuren

Je hebt heel je (nieuwbouw)huis aangepakt, de muren zijn gestuct en geschilderd, alles ziet er netjes en strak uit. Alleen de deuren moeten nog veranderd worden. Je twijfelt alleen nog over hoe je de deuren wilt veranderen. Kies je ervoor om een binnendeur te bestellen en deze zelf te gaan schuren, afplakken en te schilderen? Of zijn er nog andere mogelijkheden, die minder moeilijk en tijdrovend zijn? Een van de mogelijkheden zijn de gelakt geleverd opdekdeuren van CanDo. Je kiest zelf de kleur die jehet beste past bij je inrichting en de deur wordt zo naar jouw wensen bij je thuis geleverd. Alleen nog even zelf monteren!
 

Hippe houten panelen van Decowall

De wintermaanden komen er weer aan en we willen dan allemaal graag ons huis gezellig hebben, je spendeert dan namelijk veel meer tijd thuis. Ben je op zoek naar net iets meer sfeer en contrast in je huis? De houten panelen van Decowall zijn dé trend van het moment. Naast dat de panelen een prachtige toevoeging zijn in de gang, woon- of slaapkamer, zijn ze ook nog eens heel eenvoudig zelf te monteren met montagekit. Je maakt de houten panelen makkelijk op maat en zo geef je jouw huis direct een warme en natuurlijke uitstraling. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de gehele muur te bekleden met de houten wandpanelen, of maar een deel. Het is maar net wat je mooi vindt en wat jouw wensen zijn. Laat die koude wintermaanden maar komen!


En nu zelf aan de slag met DIY klussen!

Het DIY merk CanDo neemt jou veel werk uit handen. Met de deurkozijncombinaties, de gelakt geleverd opdekdeuren en de panelen van Decowall, zorgen wij ervoor dat je met deze handige DIY producten, gemakkelijk aan de slag kunt om jouw huis helemaal zelf naar wens te maken. Het hoeft niet moeilijk te zijn als het gemakkelijk kan. Wil je meer weten over deze producten van CanDo? Lees dan meer over de deurkozijn combinaties, gelakt geleverd opdekdeuren of de panelen van Decowall!