Klussen vanuit je luie (zomer) stoel
Klussen vanuit je luie (zomer) stoel

Klussen vanuit je luie (zomer) stoel

, door Tosca

Klussen vanuit je luie (zomer) stoel

De zomer is in volle gang! De zon schijnt en de vakantie staat weer voor de deur. Wat is er nu lekkerder dan heerlijk in de zon vertoeven met een lekker drankje en hapje in jouw sfeervolle huis of tuin. Maar dan liggen de klussen, die je steeds hebt uitgesteld, daar nog… En vakmensen vinden in de zomervakantie kan soms lastig zijn. Gelukkig kun je met behulp van CanDo jouw klussen heel eenvoudig afronden. Benieuwd welke handige CanDo hulpmiddelen wij allemaal voor jou hebben? Lees dan snel verder. 

CanDo Gelakt Geleverd


Schuren, afplakken en lakken. De één is er een kei in, de ander kan het niet zonder knoeien of strepen. Wat veel mensen dan ook vergeten, is dat er best wat voorbereiding aan vooraf gaat. Zo is het belangrijk dat je de ondergrond goed afplakt met afdekvlies en dat je de ondergrond van de deur schoon en vetvrij maakt. Vervolgens kun je beginnen met schuren en indien nodig de oude verflagen verwijderen. De eerste stap, is dan het aanbrengen van de grondlaag. Zit de grondlaag erop en is deze droog? Dan moet deze grondlaag nogmaals geschuurd worden met een fijn schuurpapier. Vervolgens maak je deze grondlaag stofvrij, bijvoorbeeld met een kleefdoek. Daarna kan je beginnen met de laklagen. Dat zijn nog flink wat stappen voordat jouw deur helemaal klaar is. Snel en eenvoudig een nieuwe sfeer in je huis met een nieuwe deur? Kies dan voor de CanDo deuren met het label Gelakt Geleverd. De deur wordt geschuurd en gelakt aangeleverd en je hoeft ze alleen nog maar thuis af te hangen. 

Trap op maat in een handomdraai


Met de traprenovatie op maat van CanDo worden de traptreden en stootborden op maat gemaakt voor jouw trap. Jouw traprenovatie stel je binnen 4 stappen eenvoudig samen in de configurator bij één van onze partners. Je bent geen tijd kwijt aan passen, meten en zagen, dat doen wij voor je. Daarna is je trap gemakkelijk zelf te monteren met onze montage instructies (Do It Together), óf je laat de trap plaatsen door een CanDo trapspecialist (Do It For Me). Momenteel is traprenovatie op maat alleen beschikbaar voor dichte trappen, we werken er hard aan om open trappen ook toe te voegen aan ons assortiment. 

De voordelen van een traprenovatie op maat?

✓ Vanaf €1499,- inclusief BTW!*
✓ 15 jaar garantie op de toplaag
✓ Alles nauwkeurig opgemeten door een CanDo trappenspecialist
✓ Onderdelen tot op de millimeter nauwkeurig op maat gezaagd in onze fabriek
✓ Duurzaam verkregen materiaal met een PEFC certificering
✓ Alle decoren zijn voorzien van antisliplaag
✓ Bestel online of in een bouwmarkt bij jou in de buurt

Trapleuningen om jouw trap af te maken 


Je nieuwe trap helemaal afmaken met een bijpassende trapleuning? CanDo heeft een ruime keuze in metalen trapleuningen of houten trapleuningen. Of je nu gaat voor een moderne, strakke leuning of juist een meer klassieke leuning, met de bijbehorende leuninghouders en eindkappen zijn diverse combinaties mogelijk om je trap te verfraaien. De CanDo trapleuningen zijn verkrijgbaar in de maten: 100 cm, 270 cm en 390 cm. Zo heb jij in een handomdraai jouw nieuwe trap met trapleuning klaar. 

Hout op maat


Heb je nog een klus liggen waar je hout voor nodig hebt die op maat gezaagd wordt? Al het plaatmateriaal wat jij nodig hebt voor jouw klusproject in of rondom het huis kun je eenvoudig via CanDo Hout op Maat online bestellen! We zagen al het hout in diverse vormen tot op de millimeter nauwkeurig voor je. Al ons hout is van professionele kwaliteit en in diverse bewerkingen te bestellen in de configuratoren van één van onze partners.

De voordelen voor jouw project? 

✓ Diverse vormen en randafwerkingen mogelijk
✓ Professioneel gezaagd in onze fabriek
✓ Tot op de millimeter nauwkeurig gezaagd

Stel jouw zomerprojecten niet langer uit

Met deze handige hulpmiddelen van CanDo hoef jij jouw zomerprojecten niet langer uit te stellen. Kies gemakkelijk jouw deur met de Deuren Keuzehulp en kies voor extra gemak met de deuren van CanDo Gelakt Geleverd. Wil je meer weten over de producten en diensten van CanDo? Neem dan contact op voor meer hulp en advies. Laat je inspireren en ga aan de slag met jouw huis!

 

Geniet lekker van de zomer!