Maak van jouw huis een thuis
Maak van jouw huis een thuis
Interieurtips

Maak van jouw huis een thuis

, door Tosca

 

We hebben het afgelopen jaar - en het jaar daarvoor - veel thuisgewerkt. Nu we meer naar een hybride werkplek gaan, zullen veel mensen nog steeds geregeld thuiswerken naast de dagen dat zij op kantoor zijn. Met dit vooruitzicht kriebelt het bij steeds meer mensen om aan de slag te gaan met klussen. Een frisse, vernieuwde werkplek is namelijk niet verkeerd. Maar ook renovatie aan vloeren, keukens en andere kamers in huis, hoor je veel voorbijkomen. Maar waar moet je beginnen met jouw klus? Met een beetje hulp van CanDo en je eigen kluskrachten maak je van elke ruimte in jouw huis een nieuwe omgeving! Lees in dit blog meer over de klushulp van CanDo.

CanDo Hout op maat

Voor jouw klus in huis is het belangrijk dat je goed nadenkt over de soorten hout die je wilt gebruiken. Hiervoor moet je rekening houden met de gewenste dikte, maat, kwaliteit, vorm en meerdere bewerkingen die gewenst kunnen zijn, zoals in verstek laten zagen of afgeronde hoeken. Waar je normaal gesproken bij een bouwmarkt langs moet gaan en daar zware platen moet sjouwen, maken wij het met CanDo een stuk makkelijker voor jou. Met CanDo Hout op maat bestel je al je houten plaatmateriaal namelijk eenvoudig online. En dit op de gewenste dikte, exact op maat gezaagd en volledig naar jouw wens afgewerkt; met ronde hoeken, schuine hoeken, in verstek, afgerond, afgeschuind, jij mag het zeggen. En sjouwen? Dat hoeft gelukkig niet. Je kunt het gewoon thuis laten bezorgen!

CanDo Easy binnendeuren

Je nieuwe vloer ligt erin, nieuwe meubels zijn gekocht en het voelt helemaal als jouw nieuwe plek. Maar de uitstraling van je binnendeuren kunnen sfeerbepalend zijn voor de rest van een ruimte. Dit kan ook als extra grote klus voelen; schuren, schoonmaken, afplakken, lakken en dit dan nog vaker moeten doen om het te onderhouden… Gelukkig is ook dat verleden tijd met CanDo Easy binnendeuren. De binnendeuren met het CanDo Easy label, zowel stompe deuren als opdekdeuren, hebben wij al voor je afgelakt in de kleur wit (RAL 9010) of zwart (RAL 9005). Dit scheelt jou zelf aardig wat lakwerk. Bij deze binnendeuren is het slotgat al voorgeboord en zijn de opdekdeuren voorzien van paumelle boringen, daardoor zijn ze eenvoudig en snel af te hangen. Ook zijn de deurlijsten al in verstek gezaagd en daardoor eenvoudig en snel te monteren. Daarbij kun je bijpassende deurbeslagpakketten bestellen en dan worden de bewerkingen al voor je gedaan. Met CanDo binnendeuren kun je volop variëren en combineren. Daarom hebben wij verschillende series uitgelicht op onze website. Jouw perfecte deur gevonden? Maak deze dan compleet met behulp van onze online deuren keuze hulp tool.

Een trap op maat met CanDo Traprenovatie op maat

Ook voor de renovatie van jouw trap kan CanDo je een handje helpen. Met CanDo Traprenovatie op maat heb je vrijwel altijd een passende oplossing bij de hand. Voor de grondige renovatie van je trap kun je de bestaande treden vervangen door CanDo overzettreden. Je plakt met gemak de op maat gezaagde treden en stootborden over je bestaande trap heen. Je kunt gemakkelijk online traprenovatie op maat van CanDo bestellen. Ook kun je langskomen in de winkel van één van onze samenwerkingspartners: Gamma en Karwei. Zowel online als in de bouwmarkt kun je met de handige 3D tool jouw traprenovatie samenstellen. Je ziet direct het eindresultaat en de prijs. Al helemaal klaar om aan de slag te gaan? Bekijk dan vooral eens deze video van CanDo: Traprenovatie montagefilm en je bent helemaal goed voorbereid.

Trots op jouw klus

Met deze handvatten kun je de klusser in jezelf helemaal loslaten, met een klein beetje hulp in de juiste richting. Dankzij hout op maat, CanDo Easy en Traprenovatie van CanDo, zorgen wij ervoor dat de vervelendste klusjes voor jou uit handen worden genomen. Zo hoef jij alleen nog maar bezig te zijn met het leukste gedeelte van jouw klus! Wil je meer weten over de producten en diensten van CanDo? Neem dan vooral eens contact op voor meer hulp en advies. Laat je inspireren en ga aan de slag met jouw klus. You Can Do It!