MDF keukendeurtjes op maat maken
MDF keukendeurtjes op maat maken
Panelen

MDF keukendeurtjes op maat maken

, door Sander

 

De keuken speelt een belangrijke rol in het huishouden. Je brengt dagelijks veel tijd in je keuken door en dus verdient deze ruimte de nodige aandacht. Het intensieve gebruik van de keuken zorgt er namelijk ook voor dat de kastjes en het aanrecht slijten. Is jouw keuken toe aan nieuwe deurtjes of ga je de keuken zelfs volledig vervangen en wil je alles op maat (laten) maken? Dan zijn MDF keukendeurtjes zeker het overwegen waard. Wil jij graag weten hoe je jouw keuken volledig naar wens kunt afwerken met MDF keukendeurtjes op maat? Je leest er meer over in dit blog.

Je eigen MDF keukendeurtjes op maat (laten) maken

De keuze voor MDF als basismateriaal voor je keukendeurtjes is een logische, zeker wanneer je de houten platen op een of andere manier zelf gaat bewerken. MDF heeft een hoge dichtheid en splintert niet wanneer je het materiaal zaagt of een gat in de plaat boort. Je kunt de keukendeurtjes volledig op maat laten maken, maar er is ook een gouden middenweg. Met de 3D tool van CanDo kun je ieder MDF keukendeurtje zelf ontwerpen, laat je onze professionals het zaagwerk uitvoeren en zorg je zelf voor de bevestiging en afwerking. Ideaal voor de doe-het-zelver die zijn of haar handen al te vol heeft aan andere klusjes of nog niet helemaal op de eigen zaagkunsten vertrouwt. Een zaagfoutje is snel gemaakt en zal mogelijk altijd zichtbaar blijven.

Maak je eigen ontwerp, laat CanDo zagen

Je vindt onze 3D tool op de website van Karwei, Gamma en Praxis. Je kunt de MDF keukendeurtjes op maat maken, zonder dat je zelf hoeft te zagen. Bepaal het soort MDF-plaat (blank of gegrond), de dikte (van 6 tot 25 mm), de vorm en de afmetingen van iedere individuele plaat. Wil je meerdere identieke keukendeurtjes maken? Dat kan! Selecteer het gewenste aantal, zodat je geen onnodig werk hebt aan het ontwerpen van dezelfde deurtjes. Een groot voordeel van onze hout-op-maat service is dat je de randen van de keukendeurtjes op maat kunt laten afwerken. Kies voor het afschuinen of afronden en bepaal in welke hoek of radius dit gebeurt.

Je bestelt de keukendeurtjes via de websites van eerdergenoemde bouwmarkten. Je kunt de bestelling bij de bouwmarkt afhalen of thuis laten bezorgen.

Inspiratie nodig?

Weet jij al hoe jouw kast op maat van MDF eruit komt te zien of ben je juist nog op zoek naar inspiratie? Op onze site vind je meer inspiratie en hulp die je kunnen helpen bij het ontwerpen van je kast op maat. Met CanDo maak je het zelf!