Niet meer schuren, afplakken en lakken met CanDo Gelakt Geleverd
Niet meer schuren, afplakken en lakken met CanDo Gelakt Geleverd
Binnendeuren

Niet meer schuren, afplakken en lakken met CanDo Gelakt Geleverd

, door Okke

Veel mensen kiezen ervoor om de sfeer in huis om de zoveel tijd te veranderen. Zo zien wij bij CanDo veel dat mensen in de zomertijd het heerlijk vinden om te kiezen voor deuren met veel glaswerk, zodat het daglicht mooi binnenkomt in huis. Toch komt er nog best wat bij kijken wanneer je voor nieuwe deuren kiest in jouw huis. Het afhangen van de deur is niet zo moeilijk, daarvoor heb je dit handige stappenplan van CanDo. Maar hoe werkt het om het glas strak te monteren? En hoe zorg je ervoor dat je het schilderwerk netjes aanpakt? Met CanDo Gelakt Geleverd hoef je hier niet veel langer over na te denken. Wat dit precies voor jou betekent? Dat lees je in dit blog!

Deuren met glas monteren

Ga voor extra gemak en laat de professionals van CanDo alvast het glas in jouw nieuwe binnendeur monteren. Zo heb je met weinig eigen inspanningen snel een degelijk en mooi resultaat. Met onze glasmontage service monteren wij het glas van jouw keuze met een speciale beglazingskit. De glaslatten zetten we voor je vast met koploze spijkers. Je kunt dus direct aan de slag met het afwerken van jouw binnendeur. Voor een perfect resultaat werk je eerst kleine oneffenheden in de glaslatten weg en plak je natuurlijk het glas zorgvuldig af met schilderstape. Daarna lak je de deur én de glaslatten in één keer af. Je hebt in een handomdraai een professioneel en mooi eindresultaat!

 

Deuren aflakken

Maak het jezelf nog een stukje makkelijker en kies voor CanDo Gelakt Geleverd. Bij alle opdekdeuren, voorraad en maatwerk, kun je Gelakt Geleverd bestellen. De prijs voor het aflakken is:

  • €119,- voor een dichte deur
  • €149,- voor een deur met glas (excl. glasmontage)
     

Wij lakken je deur nauwkeurig af in één van de beschikbare RAL kleuren. De deuren worden voorzien van een zijdeglans lak in één van de vier RAL wittinten. Voor deze deuren zijn de vier meest gekozen RAL kleuren beschikbaar: RAL 9001, RAL 9003, RAL 9010 en RAL 9016. 

 

Bijna alle opdekdeuren uit de series Dimension, Traditional, Barn en Advanced kun je laten aflakken door CanDo. Om de deur goed passend te maken in het kozijn, moet een stompe deur vaak nog worden bijgeschaafd of ingekort. Daarom is het niet mogelijk om een stompe deur Gelakt Geleverd te bestellen. Opdekdeuren vallen deels over het kozijn heen, waardoor de standaard maten altijd passen. Die kun je dus Gelakt Geleverd bestellen!

 

Gelakt Geleverd voor vlakke deuren

De reeks boarddeuren van CanDo is een verzameling praktische vlakke deuren met honingraatkern of een kern van volspaan. Ze worden vaak toegepast op zolderkamers. Om het je makkelijk te maken, levert CanDo ook volledig afgewerkte boarddeuren. Je hoeft ze dan alleen nog maar af te hangen! De afgelakte boarddeuren zijn aantrekkelijk geprijsd en verkrijgbaar in diverse afwerkkwaliteiten. De UV-lak heeft unieke eigenschappen:

 

  • Gehard en daardoor krasvaster dan een reguliere laklaag
  • Minder gevoelig voor verkleuring door UV-licht
  • De wittint van deze lak is RAL 9010 (bij benadering)                                              
     

Gelakt Geleverd voor Capital deuren

De binnendeuren uit de Capital serie hebben een modern design. In deze serie vind je zowel dichte deuren als deuren met glas. De deuren met een industriële look zijn perfect te combineren met de groef deuren doordat de roede- en groef verdeling op gelijke hoogte zitten. Zo hebben alle deuren in jouw huis dezelfde stijl! 

 

Binnen de Capital serie zijn alle deuren, zowel stomp als opdek, in zijdeglans afgedekt. Alle Capital binnendeuren zijn voorzien van een UV bestendige en krasvaste lak. De witte deuren zijn standaard RAL 9010 afgelakt. Ze zijn ook beschikbaar in het zwart, deze zijn standaard RAL 9005 afgelakt. Bij de binnendeuren is het slotgat al voorgeboord en zijn de opdekdeuren voorzien van paumellegaten. Dus vergeet schuren, afplakken en lakken, want je kunt ze thuis direct afhangen!

 

Snel een nieuwe sfeer in huis met CanDo Gelakt Geleverd

Wil jij gebruikmaken van onze glasmontage service? Geef dit dan aan bij je bestelling. De bouwmarkt of Doe-Het-Zelf speciaalzaak kan je er meer over vertellen. Kies gemakkelijk jouw deur met de Deuren Keuzehulp en kies voor extra gemak met de deuren van CanDo Gelakt Geleverd. Wil je meer weten over de producten en diensten van CanDo? Neem dan contact op voor meer hulp en advies. Laat je inspireren en ga aan de slag met jouw huis!