Radiatorbekleding

Wat voor opties zijn er voor vensterbanken?

, door Giel

 

Een vensterbank in huis is ideaal. Het is niet alleen een plek om decoratieve spulletjes op te zetten, je creëert er ook een fijn plekje voor jezelf mee. Het is een heerlijke plek om even te dagdromen en uit het raam te staren. Zo kom je lekker tot rust na een werkdag. Tegenwoordig heeft niet elk huis nog standaard een vensterbank. Heb je geen vensterbank in huis, maar wil je dat wel graag? Dan hebben we goed nieuws: bij CanDo realiseer je in een handomdraai een vensterbank in je huis. Wat zijn de opties voor vensterbanken? In dit artikel gaan we erop in.

De opties voor vensterbanken

De opties voor vensterbanken zijn zeer uiteenlopend. Ze zijn er in verschillende soorten, maten en dessins. Zo is er altijd wel een variant die past bij jouw woonstijl. In grote lijnen onderscheiden we twee verschillende vensterbanken: een behandelde MDF-vensterbank en een spaanplaatvensterbank met decoratief dessin. Voor welke variant je kiest, hangt af van jouw wensen.

Decoratieve vensterbank

Wil je een kant en klare vensterbank, die direct klaar is voor gebruik en reeds voorzien is van een mooi dessin? Dan is de spaanplaatvensterbank een uitstekende keuze. Deze vensterbank is voorzien van een krasvaste toplaag en daarom eenvoudig te reinigen. Wat betreft kleur en dessin heb je verschillende opties. Wil je een neutraal dessin dat mooi op gaat in je interieur? Kies dan voor een wit of ijswitte variant. Wil je het neutraal houden maar vind je wit te neutraal? Ga dan voor een marmer ivoor dessin. Super classy, deze decoratieve vensterbank!

Behandelde vensterbank

Naast de decoratieve vensterbank kun je bij CanDo ook kiezen voor een behandelde vensterbank. Deze variant wordt ook wel een schilderklare vensterbank genoemd. Deze vensterbank – de naam zegt het al – is voorzien van overschilderbare folie en daarom eenvoudig over te schilderen. Het fijne aan deze optie is dat je helemaal jouw eigen draai aan de vensterbank kunt geven. Je kunt ‘m helemaal aanpassen aan de rest van jouw interieur. Zo heb jij straks een unieke vensterbank, volledig in jouw eigen stijl.

Een uniek interieur

Met de vensterbanken van CanDo creëer je een uniek interieur. Ook als je een uitgesproken interieursmaak hebt, bieden we diverse opties. Zo hebben we bijvoorbeeld een beton grijze variant, die prachtig aansluit bij een industrieel interieur. Of wat dacht je van warm grijs of lichtgrijs marmer? Een ding is zeker: binnen het assortiment van CanDo vind je altijd wel een dessin dat jij mooi vindt. En zo niet, dan kun je er altijd nog voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met onze behandelde vensterbank. Een likje verf erop en klaar!