Pas de trendkleuren van 2022 eenvoudig toe in je interieur
Pas de trendkleuren van 2022 eenvoudig toe in je interieur

Pas de trendkleuren van 2022 eenvoudig toe in je interieur

, door Tosca

Pas de trendkleuren van 2022 eenvoudig toe in je interieur 

Het nieuwe jaar heeft heel wat voor ons in petto! Want we gaan weer veel frisse kleuren en nieuwe vormen zien in het interieur. Ben jij wel toe aan een frisse make-over van je interieur? En wil jij graag weten wat de trendkleuren van het nieuwe jaar worden en hoe je deze kan toepassen in je interieur? Lees dan snel verder! We brengen je namelijk op de hoogte van de nieuwste trendkleuren en trends voor 2022 en hoe jij er zelf mee aan de slag gaat.

 

Een warme vibe in je interieur


We gaan dit jaar een warm palet aan rood- en bruintinten zien. Kleuren die symbool staan voor evenwicht, veiligheid en geborgenheid. Iets waar we allemaal wel behoefte aan hebben in het komende jaar. Deze warme kleuren zijn goed te combineren met ronde vormen en vrolijke patronen. Zo zie je dat onder andere dat de 70s retro trend zijn comeback maakt. Misschien zit jij niet te wachten op een bloemenprintjes behang, maar zie jij wel wat in een schrootjes muur anno 2022. Met de CanDo houten schroten bekleed je eenvoudig je wanden. De schroten zijn eenvoudig te verwerken en kunnen eventueel nog door middel van lak of beits in verschillende tinten worden afgewerkt. Materialen die typerend zijn voor de 70s zijn velvet, rotan en kurk. Deze materialen zien we dan ook veel terugkomen in deze trend.

 

Laat je leiden door de natuur


Meer dan ooit zijn we er van ons bewust hoe de natuur mensen samenbrengt en dat we goed voor ons en de aarde moeten zorgen. En dit uit zich ook in de interieur- en kleurentrends voor 2022. We zien veel ontwikkelingen rondom materialen die ervoor zorgen dat meubels duurzamer worden door het gebruik van duurzamere hout opties, maar ook gerecyclede PET-flessen en mycelium leer, leer van paddenstoelen. Deze trend wordt veel gecombineerd met een breed spectrum aan groenen zoals de Histor Olive Sprig maar ook de frisse Flexa Bright Skies. Meer natuurlijke tinten in je interieur brengt ook meer rust in je huis, iets wat we goed kunnen gebruiken in een tijd waar we veel thuis zijn en werken. Haak in op deze (tijdloze) trend door heel duurzaam je bestaande trap te renoveren met behulp van de CanDo Traprenovatie. Met een traprenovatie op maat ziet jouw trap er weer als nieuw uit en kies je voor een natuurlijk houten decor om je meer te omringen met natuurlijke kleuren.

 

Terug naar de Urban 90's


Het is opvallend dat we in 2022 vaker kiezen voor vertrouwde stijlen en een goede portie nostalgie wel kunnen gebruiken. Want ook the good old nineties maakt zijn herintrede. Een tijd waarin koele ruige materialen als beton en staal veel werd gecombineerd met uitgesproken kleuren. Deze popmuziek tijd ging namelijk gepaard met vele neonkleuren. Kan je wel wat vrolijkheid in je interieur gebruiken? Dan is deze trend het helemaal voor jou! Ga voor een opvallende contrastmuur en pak uit door een aangrenzende binnendeur in dezelfde kleur te schilderen. Kies een tijdloze binnendeur uit de CanDo binnendeuren collectie maar tover deze kwaliteitsdeur om door deze een opvallende kleur te geven. De deuren van CanDo worden al geleverd met een grondverf. Het enige wat jij nog hoeft te doen is licht opschuren, ontvetten en de binnendeur aflakken. Zo makkelijk is het om de nineties kid in je los te laten!

 

Een nieuw jaar een nieuw interieur


Met deze trends en trendkleuren voor 2022 geef jij je interieur eenvoudig een make-over. Of je nu voor een warme vibe gaat, een meer tijdloze natuurlijke trend of juist een bold statement wil maken, CanDo helpt jou bij het realiseren van je make-over. Wil je meer weten over de producten en diensten van CanDo? Neem dan vooral eens contact op voor meer hulp en advies. Laat je inspireren en ga aan de slag met jouw klus voor 2022.