Je radiator mooi wegwerken zonder warmteverlies
Je radiator mooi wegwerken zonder warmteverlies
Radiatorbekleding

Je radiator mooi wegwerken zonder warmteverlies

, door Giel

 

De radiator is vaak een bepalende factor in het interieur, terwijl het niet bepaald het fraaiste uiterlijk heeft. De warmte die van de radiator afkomt is natuurlijk zeer welkom, maar als het even kan verberg je de radiator toch liever uit het zicht. De radiator verven in een kleur die bij de achtergrond past is een half-half oplossing. De radiator valt minder op, maar hij verdwijnt niet. Zeker in een minimalistisch of modern interieur is er eigenlijk helemaal geen plaats voor een radiator. In dit artikel lees je meer over het mooi wegwerken van je radiator zonder warmteverlies.

Je radiator wegwerken

Het wegwerken van je radiator kan op verschillende manieren. Echter, niet iedere manier is even efficiënt, omdat warmteverlies op de loer ligt. Je kunt de radiator wel in een dichte kast verbergen, maar dan wordt veel warmte tegengehouden door de omkasting. Dat is zonde van de energie die verloren gaat. Het kost je geld en is onnodig milieuvervuilend. Wanneer je de radiator wegwerkt in een kast moet je er zeker van zijn dat de warme lucht geen hinder ondervindt. Met de radiatorbekleding van CanDo krijgen je radiatoren alle ruimte om hun warmte aan de rest van de kamer af te staan, zonder de uitstraling van het interieur te beïnvloeden.

Zelf een ombouw voor je verwarming maken

You CanDo it! Wij staan klaar voor de doe-het-zelver die zijn verwarming mooi wilt wegwerken zonder warmteverlies. In 14 stappen maak je zelf een fraaie radiatorombouw. Bekleed je radiator met een model naar wens. Van een traditionele ombouw met klassieke detaillering tot de meer moderne ontwerpen met lamellen of panelen. Zowel MDF-panelen als glas en aluminium zijn mogelijk. Bereken welke maat je nodig hebt, kies de gewenste bekleding, zaag de staanders en zijpanelen op maat en hang het geheel op aan stevige beugels. Geef de radiatorombouw de gewenste kleur om het plaatje helemaal af te maken. Het stappenplan wordt natuurlijk ook meegeleverd bij je bestelling, zodat je direct aan de slag kunt met het wegwerken van jouw radiator.

Vind een dealer bij jou in de buurt

Wil jij de radiatorbekleding van CanDo gebruiken om je radiator mooi weg te werken zonder warmteverlies? Je vindt onze producten bij de aangesloten verkooppunten bij jou in de buurt. De verkoper kan je verder informeren en adviseren over de mogelijkheden en helpt je bij het kiezen van de ombouw die het beste bij jou en je interieur past.