Snel een warme, natuurlijke sfeer in huis met de houten lattenwand van CanDo green
Snel een warme, natuurlijke sfeer in huis met de houten lattenwand van CanDo green

Snel een warme, natuurlijke sfeer in huis met de houten lattenwand van CanDo green

, door Kim

De houten lattenwand is helemaal terug van weggeweest! In plaats van een wand te schilderen of te behangen, kun je er ook een echte eyecatcher van maken door een lattenwand er tegen te bevestigen. Het brengt meteen een natuurlijke, warme sfeer in huis.


Met de nieuwe Wood Decowall van CanDo green kies je dit niet alleen voor mooi en snel, je maakt ook nog eens een duurzame keuze. De lattenwand is verkrijgbaar in drie houtsoorten. Zo is er altijd een wand die bij jouw stijl en interieur past.

Voeg stijl toe aan je kamer

Met de CanDo green Wood Decowall creëer je direct en eenvoudig een andere sfeer in alle ruimtes van je huis. Het past helemaal bij de interieurtrends van nu. Door de verschillende mogelijkheden in houtdecoren vind je eenvoudig de stijl die bij jouw interieur past.

De lattenwand is verkrijgbaar in de houtsoorten vuren, eiken en donker eiken. Een pakket CanDo green Wood Decowall is geschikt om 30 cm wand mee te bekleden. Samen met de apart verkrijgbare montagekit (brackets) verander je de stijl van je kamer in een handomdraai.

Duurzame lattenwand

De houten latten zijn voorzien van het PEFC-keurmerk. Dit betekent dat het gebruikte hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

Met CanDo green kies je niet alleen voor kwaliteit en het makkelijk mooier maken van je huis, maar je kiest tegelijkertijd voor het meest duurzame alternatief. Dit komt omdat CanDo green de duurzaamheid in de hele keten, van producent tot retailer én consument, stimuleert.