Steigerhout is niet meer weg te denken in de interieurs van nu. Deze robuuste houten planken geven je interieur een persoonlijk tintje. Het is heel eenvoudig om ze te verwerken tot stoere meubels. Hiermee ben je je eigen ontwerper. Steigerhout tegen de wand of op je vloer brengt een levendige en authentieke sfeer in je interieur. De planken zijn lekker dik (30 mm) waardoor je meubels vanzelf een indrukwekkende uitstraling krijgen.

Ook in de slaapkamer is steigerhout perfect toe te passen. Wil je de slaapkamer een andere look geven, denk dan eens een aan hoofdeinde van steigerhout bij het bed. Door deze een simpele klus krijgt de hele slaapkamer direct een andere uitstraling. Maak dit hoofdeinde wat dieper en je kunt er ook iets op zetten. Of maak een vakkenkast, deze is goed te gebruiken als roomdivider, waardoor je opbergen en afscheiden in één hebt.

Nog meer ideeën?
In de steigerhout brochure en op de CanDo website vind je nog meer originele en goed uitvoerbare interieurideeën van steigerhout. Geef je meubel een nóg persoonlijker tintje door het te behandelen met een gekleurde wash. Een whitewash bijvoorbeeld geeft het meubel weer wat luchtigers en past heel goed in een landelijk en rustiek interieur. Door het juist te ‘blackwashen’ ontstaat een meer stoer uiterlijk, mooi in een modern interieur. Zelfs dekkend schilderen is een optie. Je mist dan wel de natuurlijke kleur van het hout maar het robuuste van deze planken en panelen blijf je heel goed zien.