Een fijne thuiswerkplek inrichten met de tips van CanDo
Een fijne thuiswerkplek inrichten met de tips van CanDo
Panelen

Een fijne thuiswerkplek inrichten met de tips van CanDo

, door Sander

 

Thuiswerken hoort er voorlopig nog wel even bij. Het is dus nu écht tijd om wat te doen aan je werkplek. Werken aan de eettafel kan namelijk echt niet meer en het te kleine bureau van je kind gebruiken ook niet.Maar waar moet je beginnen? Met een beetje hulp van CanDo en je eigen kluskrachten maak je binnen een handomdraai een fijne thuiswerkplek voor jezelf. Met de tips in dit artikel kan jij meteen aan de slag met het creëren van een inrichting die bij jouw wensen past.

Richt je eigen thuiswerkplek in met een bureau

Het bureau is het centrale onderdeel van de inrichting van je thuiswerkplek. Een bureau bestaat simpelweg uit een houten blad met een paar poten eronder. Je kunt hierin eindeloos variëren, van een simpel wit meubelpaneel tot een mooi massief eikenhout blad. De keuze is reuze en ligt volledig bij jou! Wij raden je aan om voor eiken te kiezen. Het is een sterk en decoratieve houtsoort, ideaal voor binnen gebruik. Bekijk het stappenplan voor dit bureau en start direct met je project.

Tip: bestel het hout via onze online hout op maat service. Dan heb je altijd de garantie dat het hout tot op de mm nauwkeurig gezaagd is en het perfect past in de ruimte.

Vergeet ook de vloer en deur niet

Naast het bureau, waar je dagelijks aan werkt, speelt de directe omgeving ook een belangrijke rol bij het comfort van jouw thuiswerkplek.

Heb je de luxe van een aparte kantoorruimte in huis? Creëer dan gemakkelijk met een vloer de oase van rust die jij nodig hebt bij een werkplek. Laminaat hoef je nauwelijks te onderhouden, af en toe de stofzuiger er over heen is al voldoende. Dat is fijn, kan jij je volledig focussen op je werk. Ons advies: kies voor een licht eiken vloer, past goed bij het eiken bureau.

De basis van je werkruimte is bijna af! Alleen nog een deur die je af en toe dicht kunt doen om je echt volledig te kunnen afsluiten van het rumoer in de rest van het huis. Aansluitend bij het bureau en de vloer adviseren wij je een landelijke barn deur Timber te nemen. Deze heeft een natuurlijke en robuuste uitstraling en is gebaseerd op de authentieke boerderijdeuren.

Maak je thuiswerkplek af met CanDo

Wil jij een fijne thuiswerkplek inrichten met de producten van CanDo? Meer hulp en adviesl over onze producten en de uitgebreide mogelijkheden kun je op onze website vinden.Laat je inspireren en ga zelf aan de slag, You Can Do It!