Underlayment op maat gezaagd
Underlayment op maat gezaagd
Panelen

Underlayment op maat gezaagd

, door Tosca

 

Wist je dat underlayment zeer geschikt is om meubels van te maken? We houden je niet voor de gek. Sterker nog, steeds meer doe-het-zelf projecten maken gebruik van underlayment als basis, vanwege de trendy look dat het hout heeft. Van origine is underlayment een plaatmateriaal dat gebruikt wordt als constructieplaat. Denk aan het betimmeren van wanden, vloeren en plafonds, waarna deze verder afgewerkt worden. Tegenwoordig gebruiken we het materiaal ook in het zicht, in de vorm van meubels, wanden en ombouw. Het moet natuurlijk wel bij je interieur passen, maar in de juiste setting komt de lichte kleur en de opvallende textuur van het underlayment goed tot zijn recht.

Hoe kan ik het underlayment op maat laten zagen?

Je kunt underlayment zelf op maat zagen, maar het is veel eenvoudiger om je platen op maat te laten zagen met CanDo Hout op maat. Het hout wordt tot op de millimeter nauwkeurig op maat gezaagd door ervaren vaklieden en gratis bij de bouwmarkt bij jou in de buurt bezorgd. Thuisbezorging is ook mogelijk voor een vast tarief van €39. Je bestelt het hout via de website van Praxis, Gamma of Karwei. Met onze 3D tool kun je in 6 stappen jouw underlayment platen op maat laten zagen. We leveren Fins vuren underlayment van 18 mm dik, die je in verschillende vormen kunt laten zagen. De afmetingen bepaal je tot op de millimeter nauwkeurig, let hierbij wel even op de minimale en maximale toegestane afmetingen. Iedere rand van de plaat kan individueel bewerkt worden. Zo kunnen we een rand afronden, afschuinen of verstek zagen. Je kunt de radius of hoek van deze bewerkingen overigens ook zelf bepalen, hoe makkelijk is dat?

Wat voor meubels kan ik maken?

Met onze online tool kun je de platen voor jouw kast op maat van MDF volledig naar wens ontwerpen. We kunnen diverse vormen zeer strak op maat zagen. Hierbij is het mogelijk om iedere plaat en zelfs iedere rand naar wens te laten bewerken. Zo kun je kiezen voor een afgeronde, afgeschuinde of verstek gezaagde rand. We leveren twee verschillende soorten MDF-platen: gegrond en blank. Je kunt kiezen uit diktes van 8 en 18 mm.

Hulp of advies nodig?

Wil jij gebruik maken van underlayment op maat voor jouw volgende DIY-project? Goede keuze! Op onze website vind je meer informatie over underlayment en onze Hout op maat service. We hebben ook onze eigen Pinterest-pagina met veel goede ideeën die je kunnen helpen bij het vinden van inspiratie.