Radiatorbekleding

Inspiratie: verschillende soorten vensterbanken voor binnen

, door Giel

Een vensterbank staat mooi in vrijwel ieder interieur. Het is de ideale plek om decoratie neer te netten. Zoals bijvoorbeeld plantjes, vazen of een aantal fotolijstjes. Deze accessoires geven je woning nét dat stukje extra persoonlijkheid, waardoor je huis in een thuis verandert. Wil jij jouw interieur verfraaien met een vensterbank? Binnen het assortiment van CanDo vind je verschillende vensterbanken voor binnen. In deze blog lees je meer over de mogelijkheden.

Vensterbanken voor binnen

Vensterbanken voor binnen zijn er in verschillende soorten en maten. Welke variant het beste is, hangt volledig af van jouw wensen. Geen zorgen, het assortiment van CanDo is ruim. Er zit dus altijd wel een variant bij die past bij jouw smaak en inrichting. Hieronder hebben we de verschillende vensterbanken voor binnen op een rijtje gezet.

Behandelde vensterbank

Een populaire variant is de behandelde vensterbank. Dit type wordt ook wel een schilderklare vensterbank genoemd en is eenvoudig te monteren. De profielen zijn gemaakt van MDF en direct klaar voor gebruik. Het materiaal is gemakkelijk over te schilderen. De profielen zijn er in diverse breedtematen en verkrijgbaar met bijpassende afwerklijsten.