Haal warmte en gemak in huis met een kunststof vloer
Haal warmte en gemak in huis met een kunststof vloer
Vloeren en laminaat

Haal warmte en gemak in huis met een kunststof vloer

, door Lisanne

Kunststof vloeren sluiten helemaal aan op de nieuwste vloerentrends en combineren het beste uit meerdere werelden. CanDo levert een mooi programma kunststof vloeren. Deze vloeren hebben een aantal grote voordelen ten opzichte van andere vloeren. Op de eerste plaats voelt een kunststof vloer warm en behaaglijk aan. Het is daarmee een ideale vloer voor plaatsen in huis waar je lekker relaxed op blote voeten geniet van de warmte van jouw eigen huis.

Daarnaast is deze vloer fluisterstil. Het loopgeluid wordt geabsorbeerd, zodat je ook op schoenen met hakken stil en comfortabel door de ruimte loopt en het kletterende geluid van bijvoorbeeld vallend speelgoed tot het verleden hoort. Bovendien is de sterke dubbele bovenlaag krasbestendig en kan tegen een stootje. CanDo geeft je niet voor niets tot levenslange garantie!

Wat is precies een kunststof vloer?
De CanDo is een vloer van massief kunststof die voorzien is van een 3D print in een extreem hoge resolutie. De decors van CanDo Comfort Click vloeren zijn dan ook nauwelijks van echt te onderscheiden. Elk vloerdeel is uniek en van een verbluffende kwaliteit: haarscherp met een verouderde look. Door de speciaal ontwikkelde beschermlaag is de vloer uiterst vlek- en krasbestendig. De vloer is dan ook uitermate geschikt om toe te passen in vochtige of natte ruimten zoals bijvoorbeeld een badkamer of keuken, doordat de vloer 100% vochtbestendig is. Poetsen kan gewoon met water, zo vaak je wilt.

CanDo kunststofvloeren ziet er uit als een ‘gewoon’ vloerdeel net als laminaat of massief hout. De vloerdelen hebben een dikte van 5 mm en een geïntegreerde geluiddempende ondervloer. De delen zijn bovendien voorzien van een clickverbinding. Zo leg je je vloer snel en gemakkelijk! CanDo Comfort Click is vrij van weekmakers en formaldehyde, een veilige gedachte. Natuurlijk is het eindproduct 100% recyclebaar!
Het assortiment bestaat uit 6 verschillende designs. Deze vloeren passen in elk interieur en in elke ruimte van een woning, winkel of kantoor. Ook op plaatsen waar andere soorten vloerbedekking het laten afweten.

Een stabiele basis
Kunststof vloeren zijn de allernieuwste generatie vinyl vloeren met een unieke combinatie van een synthetische basis én het uiterlijk van een echte houten vloer. Het grote voordeel van deze kunststof basis is dat de vloer veel gemakkelijk legt dan het traditionele massieve Click Vinyl. Kunststof vloeren zijn immers veel stijver en zwabberen veel minder. Een andere goede eigenschap van kunststof is dat het vrij ongevoelig is voor temperatuur schommelingen zodat de vloer haast niet werkt.

Warm, stabiel, stil en erg mooi! Wat wil je nog meer?