Panelen

Zelf je meubels maken!

, door Lisanne

 

Je huis persoonlijker maken is dé trend van dit moment. Je kunt heel eenvoudig de ruimte ‘naar eigen hand’ zetten door meubels op maat te maken. Met een goede klusbeschrijving is dit eenvoudiger dan je denkt. Je past eenvoudig de maatvoering aan op uw eigen situatie.

Flexibel wonen is helemaal van deze tijd. Het ene moment ben je alleen thuis en op het andere moment nodig je graag familie en vrienden uit. Denk dan bijvoorbeeld aan een kubustafel. Zet er wielen onder en je rijdt hem zo bij de zithoek. Met een kussen erop is het een extra zitplek. Ook in wandopbergers kun je een eigen ontwerp maken waarbij jij je kunt laten inspireren door diverse klusbeschrijvingen die op de website van CanDo beschikbaar zijn. De keuze is eindeloos.

Mag het een doorleefd uiterlijk hebben? Dan zijn vintage panelen (in 4 verschillende uitvoeringen) een goede keuze. Stoer en robuust? Dan zijn steigerhouten planken ideaal. Combineer het met de stoere (steiger) buizen en verbinders bij, die passen perfect in deze sfeer. Ga je liever voor een strakke en sobere sfeer? Dan zijn er veel dessinkeuzes in diverse meubelpanelen. Mooie vergrijsde kleuren, aluminium, wit, zwart en warme houtkleuren. Er zijn ook panelen met een voelbare oppervlaktestructuur voor een iets meer ‘naturel’ look.