Zelf klussen maakt je trots!
Zelf klussen maakt je trots!
Panelen

Zelf klussen maakt je trots!

, door admin

Je hoeft geen vakman te zijn om te klussen, sterker nog, iedereen kan het die houdt van een kleine of grote uitdaging. Natuurlijk bieden sommige klussen een net iets grotere uitdaging, maar uiteindelijk gaat het om het gevoel van tevredenheid als jouw project er weer strak bij staat.

Doe het zelf!

CanDo maakt elk soort klus mogelijk voor beginnende en ervaren doe-het-zelvers door verschillende handige tools aan te bieden die te vinden zijn in vrijwel elke bouwmarkt in Nederland. Op deze manier maken we het ook voor jou mogelijk om zelf aan de slag te gaan in jouw huis.

Het allermooiste aan klussen is dat het van te voren lastig lijkt, je denkt er vaak eerst goed en lang over na maar dat het uiteindelijke resultaat zorgt voor een gevoel van trots.

Deel je klus met anderen

Dat zien we ook vaak terug op onze Facebookpagina waar soms prachtige fotoverslagen met ons gedeeld worden en uiteraard, delen we die vervolgens graag weer met onze trouwe volgers. Zo ook het omvangrijke project van Lucas Veldmaat die strakke metalen frames heeft gecombineerd met eiken panelen van CanDo, waarmee hij zelf prachtige meubels heeft gemaakt. Zelfs van de kleinste resten hout wist hij nog wat moois te maken. Bekijk de foto's hieronder om je te laten inspireren, ga zelf aan de slag met behulp van onze bouwtekeningen voor vintage panelen of maak meubels van steigerhout.