Interieurtips

Meubels maak je zelf!

, door Leonie

 

Met de panelen van CanDo bepaal je helemaal zelf hoe je meubels eruit komen te zien. Precies op maat en in de gewenste stijl. Een leuk idee is om een werkplek in de woonkamer te maken. Vaak is er wel een hoekje geschikt voor.

Door 2 panelen met een tussenruimte van ongeveer 15 cm boven elkaar te monteren, heb je meteen een perfecte plek om je laptop en papieren op te bergen. Als je zorgt voor een stopcontact aan de achterzijde, kun je altijd je laptop of tablet opladen. Vergeet ook de combinatie van de panelen met de CanDo buizen en verbinders niet. Hiermee maak je in een handomdraai eenvoudig stoere en eigentijdse meubelen!

Ook zijn panelen zeer geschikt om een vakkenkast te maken. Zo kun je je pronkstukken mooi uitstallen. Ideaal is, dat je zelf precies kunt bepalen hoe groot de vakken moeten zijn, zodat de eyecatchers perfect passen. De panelen van CanDo zijn er in verschillende afwerkingen en kleuren, van donker tot licht en van subtiel tot stoer. Het hangt helemaal van je interieur af wat het beste matcht. In een landelijk interieur mogen best de houtnerven goed naar voren komen: dit benadrukt het landelijke en natuurlijk karakter van het interieur. Zwart kan heel stoer zijn in een strak en Scandinavisch interieur. Wit eiken is juist weer prachtig in een huis waar meerdere wittinten bij elkaar gebracht zijn. Sommige panelen hebben zelfs een natuurgetrouw reliëf, waardoor echt hout wordt benaderd.

Laat je inspireren door de ideeën op de CanDo website!