CanDo Capital inspiratie

Nú nog meer combineren

Binnen de CanDo Capital serie kun je nu nog meer combineren. De deurmodellen, met de bekende UV bestendige en krasvaste lak, geven eindeloze mogelijkheden. Zo behoud je rust en consistentie in je interieur én blijf je (betaalbaar) variëren en vernieuwen.

✓ Voorzien van UV bestendige en krasvaste lak
✓ Zowel in het wit (RAL 9010) als zwart (RAL 9005) verkrijgbaar
✓ Als draaideur en schuifdeur toe te passen
✓ Perfect combineren: deuren met glas en dichte deuren
✓ Bijpassende deurbeslagpakketten vanwege smalle stijlen

Draaideuren én schuifdeuren

Door het extra randhout in deze nieuwe deuren kun je naast de traditionele draaideur ook kiezen voor een schuifdeur. De speciaal ontwikkelde schuifdeurpakketten sluiten naadloos aan op de smalle stijl van de deur.

Perfect combineren

Binnen de Capital serie kun je nu nog meer combineren. We bieden verschillende modellen aan met roede- en groefverdelingen op gelijke hoogte: van een deur met glas tot een groefdeur. Zo kun je dezelfde lijn doortrekken in je huis. Een voorbeeld:

Dover
(Blank- of mat glas, wit of zwart)
€ 539,-

Oklahoma
(Dichte deur, wit of zwart)
€ 519,-

Austin
(Groefdeur half, wit of zwart)
Honingraat vulling
€ 196,-

Jefferson
(Groefdeur heel, wit of zwart)
Honingraat vulling
€ 196,-

Afgelakte deuren in het wit

Hieronder is groefdeur Austin in het wit gecombineerd met deur Dover in het wit met mat glas. Elke deur is voorzien van een UV bestendige en krasvaste lak. Voor de beoordeling van de lakkwaliteit maken wij gebruik van de SKH publicatie 08-04.

Bijpassende deurbeslagpakketten

Elke deur maak je af met een bijpassend deurbeslagpakket, speciaal afgestemd op de stijlen van de Capital deur. Kies jij een deurkruk of deurgreep?