Deel jouw gerenoveerde trap!

Wij hebben met veel plezier jouw traprenovatie op maat gezaagd en bij je thuisgeleverd. Hierna ben jij zelf aan de slag gegaan en heb jij jouw droomtrap gerealiseerd. Wij zijn enorm benieuwd naar het eindresultaat! Hieronder horen wij graag welke ervaring jij hebt gehad tijdens het bestellen en het monteren. Wij waarderen eerlijke meningen, zodat wij onze service kunnen verbeteren. Trots op je nieuwe trap? Dan kan je ook de foto's met ons delen.

Let op: heb jij een defect of klacht? Dan verzoeken wij je om contact op te nemen met de winkel waar jij je traprenovatie hebt gekocht. Op die manier kunnen wij samen met de desbetreffende winkel jouw probleem oplossen.

 

Jouw reactie wordt naar ons interne team gestuurd en zal niet online worden geplaatst zonder goedkeuring.

Wij horen graag jouw mening.

Voeg hier je afbeeldingen toe

Bestanden kiezen
Bestandslijst
  • Geen bestanden geupload.

Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor je is, waaronder het leveren van gerichte advertenties. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kan je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.