Massief houten paneel

Gamma

Massief houten paneel

Massief houten panelen zijn ware inspiratiebronnen voor het maken van de mooiste meubelen. De rustieke uitstraling van het hout en de mooie afwerking van de kwalitatief hoogwaardige CanDo houten panelen halen je beste doe-het-zelf ideeën naar boven. De panelen zijn voor talloze meubelstukken geschikt. CanDo massief houten panelen zijn er in vijf typen: eiken, hardhout, beuken, grenen en vuren. Elk met hun eigen kleur, hardheid en nerfstructuur. Laat je inspireren door de massief houten panelen van CanDo en maak zelf de meest mooie meubelen.

Massief vuren

Vuren panelen zijn minder hard dan hardhout, eiken panelen of beuken panelen, maar daardoor wat prijsgunstiger. De panelen bestaan uit lange lammellen die samen verlijmd worden tot één paneel. De panelen trekken niet snel krom, zijn makkelijk te bewerken en naar eigen idee af te werken met lak, verf of beits.

Gamma

Massief grenen

Grenen panelen zijn minder hard dan hardhout, eiken panelen of beuken panelen, maar daardoor wat prijsgunstiger. De panelen bestaan uit lange lammellen die samen verlijmd worden tot één paneel. De panelen trekken niet snel krom, zijn makkelijk te bewerken en naar eigen idee af te werken met lak, verf of beits.

Gamma

Massief paneel eiken

Massieve panelen eiken zijn harder dan massief vuren en grenen panelen, en daardoor wat duurder. De panelen bestaan uit lange lammellen die samen verlijmd worden tot één paneel. De panelen trekken niet snel krom, zijn makkelijk te bewerken en naar eigen idee af te werken met lak, verf of beits.

Gamma

Massief hardhout

Massief hardhout zijn harder dan massief vuren en grenen panelen, en daardoor wat duurder. De panelen bestaan uit lange lammellen die samen verlijmd worden tot één paneel. De panelen trekken niet snel krom, zijn makkelijk te bewerken en naar eigen idee aftewerken met lak, verf of beits.

Gamma

Massief paneel beuken

Massieve panelen beuken ken zijn harder dan massief vuren en grenen panelen, en daardoor wat duurder. De panelen bestaan uit lange lammellen die samen verlijmd worden tot één paneel. De panelen trekken niet snel krom, zijn makkelijk te bewerken en naar eigen idee af te werken met lak, verf of beits.

Gamma

Onbehandeld of behandeld

CanDo is leverancier van alles waarmee de doe-het-zelver wonen leuker maakt. De massieve panelen die wij aanbieden zijn onbewerkt leverbaar en in diverse kleurscharkeringen. De panelen zijn zo gemaakt dat ze op verschillende manieren te verbinden zijn zodat je in een handomdraai je eigen meubelstuk maakt. Ook de nog niet zo ervaren meubelmaker kan met de panelen aan de slag. Met o.a. de CanDo Hoekverbinder en de CanDo Schroefverbinder is het geheel mooi af te werken. De panelen zijn per stuk verpakt.

Massief houten panelen worden ook wel timmerpanelen genoemd. Eiken paneel Een van de meest gebruikte massieve panelen is eikenhout. Doordat de panelen gevingerlast en gelamineerd zijn, zijn deze erg stabiel. Dit robuuste materiaal trekt niet snel krom, kan tegen een stootje en is naar eigen keuze af te werken. De eiken panelen zijn langs twee zijden afgeschuind.