Beuken panelen

De CanDo massieve panelen zijn bij uitstek geschikt voor het maken van diverse meubelen zoals tafels, kasten, bureaus of nachtkastjes. Ook zijn de panelen uitermate geschikt voor het maken van boekenplanken. CanDo maakt het je gemakkelijk. Wij hebben namelijk al enige stappenplannen voor jou samengesteld, zodat je heel eenvoudig de meubels kunt maken. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Filteren Filters
Sorteer
Van hoog naar laag sorteren
  1. Massief paneel beuken
    Massief paneel beuken
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Filteren Filters
Sorteer
Van hoog naar laag sorteren

Beuken panelen

Beuken panelen zijn kwalitatief hoogwaardige panelen van massief beukenhout. Beukenhout is een veelvuldig gebruikte houtsoort die zich kenmerkt door zijn consistente nerf en structuur, hardheid en het gemak waarmee dit hout zich laat bewerken. Om deze reden zijn beukenhouten panelen de beste keus als je zelf meubels wil maken die tegen een stootje moeten kunnen. De beukenpanelen van CanDo zijn FSC-gecertificeerd en dus afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Voordat je de beukenpanelen verwerkt tot je eigen creaties, kun je deze van te voren het best even opschuren voor een glad eind resultaat. Vervolgens kun je de beukenpanelen voorzien van een likje beits, olie of lak. 

Inspiratie nodig? CanDo heeft al enige stappenplannen en bouwtekeningen voor je samengesteld die jou helpen bij het zelf maken van de mooiste meubels met behulp van onze massief houten panelen.