Grenen panelen

Grenen panelen van CanDo zijn bij uitstek geschikt voor het maken van diverse meubelen zoals tafels, kasten, bureaus of nachtkastjes. Ook zijn de panelen uitermate geschikt voor het maken van boekenplanken. CanDo maakt het je gemakkelijk. Wij hebben namelijk al enige stappenplannen voor jou samengesteld, zodat je heel eenvoudig de meubels kunt maken. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Filteren Filters
Sorteer
Van hoog naar laag sorteren
  1. Massief paneel Grenen 250 x 61 cm
    Massief paneel Grenen 250 x 61 cm
  2. Massief paneel grenen
    Massief paneel grenen
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Filteren Filters
Sorteer
Van hoog naar laag sorteren

Grenen panelen

Grenen panelen bestaan uit kwalitatief hoogwaardig massief grenenhout. Grenen is een populaire houtsoort die wordt gekenmerkt door de uitgesproken vlammen tekening en gele kleurtint. Daarnaast is het hout duurzaam en gemakkelijk te bewerken. Niet vreemd dus dat deze houtsoort veel wordt gebruikt voor de constructie van tuinmeubels en schuttingen. Zeker geïmpregneerd vurenhout heeft een lange levensduur en is beter bestand tegen weersomstandigheden en andere schadelijke invloeden.

De grenen panelen van CanDo worden onbehandeld geleverd, zodat je ze zelf kunt bewerken met bijvoorbeeld olie of lak, naargelang de toepassing. Wil jij zelf (tuin)meubels maken van onze grenen panelen? Bekijk eens onze werktekeningen en stappenplannen en maak je eigen unieke meubels met de warme uitstraling van het beste grenenhout.