Tafelbladen op maat

Tafels & Tafelbladen op maat

Je eigen tafel op maat maken met CanDo

Tafels hebben een prominente plaats in huis, er wordt aan gegeten, gespeeld, geborreld en vooral geleefd. Het is een fijne plek om samen te komen, herinneringen te maken en mooie momenten te beleven. Begin deze persoonlijke momenten met een unieke tafel op maat waaraan jij zelf hebt gewerkt. Ontdek onze tafelbladen op maat service en creëer samen met CanDo jouw droomtafel!

Een uniek tafelblad op maat, voor bijvoorbeeld je eigen ontworpen eettafel, bureau, salontafel of werkbank. Dat wil jij wel, maar waar moet je beginnen? Met CanDo Start tafelbladen op maat helpen wij je een stapje in de goede richting. Met onze online configurator kan je gemakkelijk jouw gewenste vorm, materiaal, afmetingen en afwerkingen kiezen en wordt jouw blad binnen een korte tijd gewoon bij je thuisbezorgd. Eventueel nog afwerken met een olie of lak, poten eronder en klaar! Je eigen meubel maken was nog nooit zo makkelijk.

 

Start jouw klusproject online direct bij

GammaBrico Planit

GAMMA Brico Planit

Bekijk de instructievideo


Welk blad past bij mij?

Of je nu opzoek bent naar een tafelblad voor je eettafel, bureau of salontafel de keuze is groot met de tafelbladen op maat configurator van CanDo Start. In deze configurator begin je eerst met het kiezen van een vorm. Daarna kies je je materiaal uit, voer je je maten in en selecteer je eventueel nog een speciale randafwerking.

 


Materialen voor tafelbladen

Massief hout

  • Rustieke uitstraling.
  • Verschillende materialen met hun eigen kleur, hardheid en nerfstructuur
  • Populair: Kies voor eiken!

Multiplex

  • Meerdere lagen verlijmd houtfineer.
  • Stabiel, sterk en geen werking.
  • Een buiten tafel maken? Kies voor ocoumé!