DecoWood: echt hout, natuurlijk en mooi

We hebben steeds meer belangstelling voor trends in het interieur. Magazines en tv-programma’s worden goed en uitgebreid bekeken om zo weer nieuwe ideeën en inspiratie op te doen. Dé trend van nu is een stoer en robuust interieur waar vaak zachte tinten en warme materialen aan worden toegevoegd.

Hout, in verschillende uitstralingen, is hierbij een heel belangrijk ingrediënt. Hout tegen je wand zorgt voor een enorme eyecatcher in je interieur. Het is een tijdrovende klus om dit alles zelf uit te zoeken en te bedenken. Met CanDo DecoWood krijgt je huis een snelle metamorfose doordat je het zelf eenvoudig en snel zelf kan aanbrengen. Het kan direct op je bestaande wand aangebracht worden.
Er zijn vier verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat er altijd één bij zit die bij je interieur past matcht: aquablauwzandbeigerotsgrijsschelpwit. Je kunt deze vier kleuren natuurlijk ook goed combineren, zodat er een persoonlijke en unieke wand ontstaat. Je kunt de planken zowel verticaal als horizontaal toepassen. Als je ze in de breedte plaatst, krijgt je ruimte een mooie breedte werking. Heb je een lage ruimte? Dan zijn verticaal geplaatste planken een goed idee! Je kunt veel variëren met CanDo DecoWood en je eigen ontwerp maken. Een mooie houtwand achter je bed, als bijzonder hoofdbord, of een deel van de wand bekleden achter je bank. Zelfs het omkleden van bijvoorbeeld een barretje of keukenblok is mogelijk.

Met CanDo DecoWood zijn de mogelijkheden om écht hout op een eenvoudige manier toe te passen in je huis eindeloos!


Terug naar sfeerbericht

Bekijk de brochure online

  • Laat je inspireren
  • Bekijk direct online