Kunststofvloeren

Een vloer is een heel bepalend element in je interieur. Het geeft direct richting aan de stijl en sfeer die je wil neerzetten in je huis. Keuze voor donker of licht is ook een hele belangrijke en hangt samen met je persoonlijke smaak. Heb je een ruim licht huis en zou je dit extra willen benadrukken, dan is de keuze voor een lichte vloer een goede optie.

Ben je juist op zoek naar meer intimiteit? Kies dan gerust voor een donkere vloer. Een ruimte die donker wordt ingericht, lijkt altijd wat minder groot maar het knusse gevoel dat het uitstraalt, kan juist erg prettig aanvoelen. Als je een kleur moet kiezen, kijk dan eerst wat je al in huis hebt staan. Heb je veel warm kleurig hout met rode en gele tonen? Dan is een vloerkleur in die tinten heel harmonieus. Wanneer je hiervoor een vergrijsde vloer zou kiezen, dan zouden er minder mooie contrasten tussen de kleuren ontstaan.Heb je een moderne inrichting, met veel zwart, wit, grijstinten? Dan is een vergrijsde vloer juist wel heel goed te combineren.

Ben je op zoek naar een vloer die niet alleen maar mooi is, maar ook handig en praktisch in het gebruik en onderhoud? Kies dan voor een kunststof vloer. De vloeren van nu doen qua uitstraling niet onder voor hout of laminaat. Je hebt de uitstraling van hout met de grote voordelen van een kunststofvloer. Een kunststof vloer is geluiddempend en erg praktisch in het gebruik en onderhoud, vooral in kamers die zeer intensief gebruikt worden. Je kunt deze vloer zelfs ook in natte ruimten leggen, zoals de keuken doordat de vloer watervast is. Bovendien is een kunststofvloer heel geschikt voor vloerverwarming én koeling. Er is zelfklevend kunststof, die je heel eenvoudig zelf legt en met een hobbymes op maat kunt maken. Daarnaast is er klik-vloer, ook weer heel simpel te leggen. Werk tot slot je vloer af met een decoratieve plint voor een mooi geheel!


Terug naar sfeerbericht

Voordelen van een kunststof vloer:

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Voor vochtige en natte ruimtes
  • Warm, zacht, stil én mooi!