Kunststof vloeren: praktisch en mooi!

De ontwikkelingen op vloergebied gaan hard en blijven je verrassen. Een vloer is de basis van je interieur, de keuze hiervan is erg belangrijk. Naast de esthetische kant, het uiterlijk van de vloer, is de praktische kant ook iets om goed bij stil te staan.

De samenstelling van het gezin en de intensiteit van het gebruik spelen een grote rol. Met kleine kinderen en/of huisdieren, wil je graag een vloer die tegen een stootje kan. Maar sfeer en uitstraling zijn ook erg belangrijk. Met de kunststof vloeren van CanDo kun je deze twee eigenschappen in één vloer combineren. De synthetische basis geeft geweldige slijtvaste eigenschappen en kan heel ‘stijf’ gelegd worden. Temperatuurschommelingen hebben nauwelijks invloed op het werken van de kunststof vloer. Je kunt er zelfs vloerverwarming of – koeling onder plaatsen.
Extra voordeel is dat de kunststof vloer 100% waterbestendig is en ideaal voor een goede akoestiek. Deze extra geluiddemping is een erg fijne bijkomstigheid. De huizen van nu hebben immers vaak te kampen met akoestische problemen door gebruik van veel glas en harde materialen in de bouw.
Qua uitstraling ziet de vloer er als echt hout uit, wat nog versterkt wordt door een voelbare houtstructuur. Door de subtiele schaduwwerking die daardoor ontstaat, wordt de uitstraling van een echte houten vloer zeer dicht benaderd. Heerlijk is ook dat je er lekker met blote voeten op kan lopen doordat deze vloer warm en comfortabel aanvoelt.

Er is veel keuze in dessins en tinten. Van lichte warme tinten, tot wat zwaardere vergrijsde kleuren. Hierdoor kies je heel eenvoudig wat het beste bij jou en je interieur past. Prachtig is de wildeiken versie, die erg mooi past in een stoer, licht en industrieel interieur. De wat donkere Narbonne of Fréjus zijn weer prachtig in een landelijk of klassiek huis. Ga voor een mooi geheel, leg deze vloer door op de hele verdieping, zo ontstaat rust en een ruimtelijke sfeer.

En nog een voordeel van deze vloer: je kunt deze vloer zelfs doorleggen in vochtige ruimtes zoals de badkamer! Laat de drempels achterwege, zodat het ruimtelijk effect optimaal is!


Terug naar sfeerbericht

Brochure kunststof vloeren

  • Inspiratie
  • Online bekijken
  • Uitgebreid assortiment