Nieuw plafond in 1 dag

Focus eens op je plafond! Het is vaak een ondergeschoven kindje om het plafond onder handen te nemen, maar meestal is het niet het mooiste onderdeel van de ruimte. Herkenbaar zijn de afscheidingsribbels in nieuwbouwplafonds van de betonplaten die toegepast zijn of een oud schrootjes plafond. Ook zijn plafonds vaak niet netjes geschilderd en juist ‘s avonds met de verlichting aan wordt dit extra geaccentueerd en is dit erg lelijk.

Hier is nu een oplossing voor, namelijk een spanplafond van CanDo. Dit is in verschillende afmetingen verkrijgbaar en heel eenvoudig zelf te plaatsen. In één dag heb je een mooi strak nieuw plafond, zonder sloop- en breekwerk, want je kan je oude plafond gewoon laten zitten. Het spanplafond wordt met de bijpassende profielenset en spangereedschap opgespannen.
Je kunt er zelfs spots in plaatsen, zodat je mooie verlichting vanuit het plafond krijgt. Qua structuur heb je de keuze tussen fijn of extra fijn. Dit bepaal je door de ene of de andere zijde te gebruiken. De kleur is fris wit (RAL 9016). Het grote voordeel hiervan is dat wit het licht het meest optimaal reflecteert. Dit geldt voor zowel daglicht als kunstlicht.
Het spanplafond kun je ook in vochtige ruimtes, zoals de badkamer plaatsen en is eenvoudig schoon te maken. Hiermee heb je voor lange tijd een prachtig en strak plafond in één dag!


Terug naar sfeerbericht

Hoe plaats je een spanplafond?

Bekijk de duidelijke montagevideo voor het plaatsen van het CanDo spanplafond.