Een nieuw interieur met hout van CanDo
Een nieuw interieur met hout van CanDo
Panelen

Een nieuw interieur met hout van CanDo

, od Sander

 

Met het hout van CanDo kun je letterlijk alle kanten uit. Speciaal voor de klusser en doe-het-zelver hebben we een groot aanbod panelen van verschillende houtsoorten, geschikt om je eigen meubels te maken. Geef je interieur helemaal zelf een nieuwe look. Wij zorgen dat jij het juiste hout in de juiste afmeting van onze krijgt, waarna de montage en afwerking aan jou is. Laat je verrassen door de mogelijkheden. Want wat is er leuker om zelf je eigen meubels te maken?

Zelf je meubels maken

Omdat mensen tijdens de coronacrisis toch verplicht zijn om thuis te blijven, lijkt het voor veel doe-het-zelvers hét moment te zijn geweest om hun interieur eens aan te pakken. Het hout van CanDo is hier dan ook uitermate geschikt voor. Op onze website vind je allerlei soorten hout waar jij als doe-het-zelver mee aan de slag kunt. Kies jouw favoriet en laat het hout geheel op maat maken bij een van de verschillende verkooppunten van CanDo. Vervolgens wordt het hout bij jou thuis afgeleverd en kun je aan de slag met jouw meubelstuk, tafelblad of houten bekleding op je muur.

Hout in je interieur

Hout in je interieur is tijdloos. En of je nu een modern interieur hebt of juist houdt van meubels met een klassieke touch: de verschillende soorten hout uit ons assortiment sluiten naadloos aan bij het interieur dat je hebt. De houtsoorten die we gebruiken:

  • MDF: eigenlijk een soort ‘basismateriaal’ voor je meubels. Zeer breed inzetbaar.
  • Multi- en Betonplex: stevig materiaal, geschikt voor allerlei afwerkingen. Betonplex is een stevig materiaal en bestand tegen water.
  • Underlayment: houten constructieplaat
  • OSB: stoer hout mét een randje. Vooral gebruikt voor ruwbouw, maar kan ook als eyecatcher op de muur geplaatst worden.
  • Massief: de massief houten panelen zijn er in eiken, grenen en vuren.

Doeleinden

Je kunt ons hout dus, afhankelijk van het materiaal, eigenlijk overal toepassen. De meubelpanelen die we op maat zagen zijn gemakkelijk te monteren met schroeven, spijkers of nieten. Kasten, tafelbladen, tv-meubels, maar ook mooie wandbekledingen van hout maak je zo helemaal zelf. Sommige materialen kun je ook toepassen in de badkamer of keuken, zoals betonplex. Per houtsoort is aangegeven of deze vochtbestendig is. Wil je graag wat extra inspiratie opdoen of ben je op zoek naar een specifiek meubelstuk om zelf te maken? Bekijk dan eens onze gratis bouwtekeningen of instructievideo’s op de website.

Meer over ons

Wil je meer weten over ons hout of de eigenschappen van onze houtproducten? Bekijk dan de website voor meer informatie. Wanneer je nog vragen hebt over specifieke onderwerpen zoals de levering of tijd tussen maken en bezorgen, kun je terecht bij het verkooppunt waar je jouw hout op maat hebt besteld. De medewerkers hier helpen je graag met vragen en advies.