Praktisch mooie oplossingen voor je huis met CanDo

, od Tosca

Wie vindt het niet belangrijk dat zijn/haar huis er mooi uitziet? Daarom is het goed om na te denken over de inrichting van het huis en welke materialen je hiervoor gebruikt. Het kan zo zijn dat je tevreden bent met het huis waar je woont, maar er toch bepaalde problemen voorkomen die je graag zou oplossen. In dit blog gaan we dieper in om de meeste voorkomende problemen in huizen en welke oplossingen CanDo daarvoor biedt.

 

De tochtvaldorpel om tocht in huis tegen te gaan


De winter is bijna voorbij; de dagen worden langer en langzaamaan zien we de temperatuur stijgen. Toch is het nog niet warm genoeg om je deuren open te laten en je houdt je binnen- en buitendeuren waarschijnlijk nog zoveel mogelijk dicht om de warmte niet naar naastgelegen ruimten te laten ontsnappen én om tocht te voorkomen. Maar tocht kan ook onder deuren doorkomen, zowel onder de buitendeur als onder de binnendeuren. Een goede oplossing? De tochtvaldorpel. Een tochtvaldorpel is een rubberen strip die in de onderkant van de deur wordt bevestigd. Als de deur gesloten is, zit er altijd een beetje meer ruimte tussen de dorpel en de deur, anders zou de deur klemmen. Die ruimte wordt door de tochtvaldorpel afgesloten. Je kunt de tochtvaldorpel zowel onder je buitendeur plaatsen als onder je binnendeuren plaatsen. Zo houd je de koude tocht buiten en verhoog je jouw wooncomfort. Mooi meegenomen: je zult het direct merken aan je energierekening!

Handige horren om insecten te vermijden


Een ander veelvoorkomend probleem als de zonnige dagen er weer aankomen, is steeds meer vliegen en muggen die naar binnen komen. Met de horren van CanDo houd je insecten en andere beestjes buiten. Met een ruim assortiment aan horren hebben we voor iedere deur en ieder raam een geschikte insectenwerende oplossing. Er zijn veel verschillende soorten horren, veel maten en ook nog eens bijzondere eigenschappen, zoals de draairichting. Wil jij weten welke hor geschikt is voor jouw deur of raam? Met de horwijzer kom je in drie stappen tot de perfecte hor voor jouw raam of deur.

 

Een duurzame isolerende voordeur waarmee jij kunt besparen


Bij traditionele houten deuren kan het gebeuren dat er kleine zwel- of krimpnaden ontstaan waar vocht tussen komt. Hout werkt namelijk van nature. Als dit gebeurt, zal het hout vocht opnemen en uitzetten. De kans bestaat dat de deur gaat klemmen in het kozijn, kromtrekt of inscheurt. Een mooie en goede oplossing hiervoor is een CanDo isolerende voordeur. Deze deur bevat aluminium platen die zorgen dat vocht de kern niet bereikt en zo wordt kromtrekken van de deur voorkomen. Door de hoge isolatiewaarde verhoog je jouw wooncomfort en bespaar je direct op stookkosten. Ook in de zomer heeft de deur een nuttige werking; naast kou, houdt de CanDo isolerende voordeur namelijk ook warmte buiten. Een volledige afsluiting van het oppervlak met behulp van de bovenste laklaag is van groot belang hierbij. Dit biedt namelijk bescherming tegen vochtopname. Op die manier blijft vocht letterlijk buiten de deur en het hout droog. Zo kun je met weinig onderhoud jarenlang genieten van je traditionele houten voordeur.

 

PVC vloeren; where beautiful meets practical


Het kiezen van een vloer is makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn ontzettend veel verschillende opties en meerdere voor- en nadelen per soort vloer. PVC vloeren sluiten helemaal aan op de nieuwste vloerentrends en combineren het beste uit meerdere werelden. CanDo levert een mooi programma PVC vloeren. Deze hebben een aantal grote voordelen ten opzichte van andere vloeren. Op de eerste plaats zijn ze krasbestendig en slijtvast. Hierdoor blijft je PVC vloer er jarenlang mooi uitzien. Daarnaast zijn ze goed te gebruiken in combinatie met vloerverwarming en -koeling. Hierdoor is het een ideale vloer voor plaatsen in huis waar je lekker relaxed op blote voeten geniet van de warmte van jouw eigen huis. Het grootste voordeel van de CanDo PVC vloeren is dat het écht alleskunners zijn. Het is niet alleen een perfecte vloer in je woon- of slaapkamer, maar ook een uitstekende vloer voor plaatsen in jouw huis waar het nat en vochtig kan zijn, zoals de keuken, hal, in bergruimten of op het toilet. Ze zijn namelijk 100% watervast! Zo Creëer je eenheid in je huis met een vloer die echt overal past.

 

Begin nu zelf met de handige oplossingen van CanDo


Met deze handige en mooie oplossing van CanDo maak jij je huis helemaal compleet. Nooit meer last van tocht in je huis en je zal jouw energierekening zeker zien dalen met de oplossingen van CanDo. Wil je meer weten over de producten en diensten van CanDo? Neem dan contact op voor meer hulp en advies. Laat je inspireren en ga aan de slag met jouw huis!