Waar kan ik hout op maat laten zagen?
Waar kan ik hout op maat laten zagen?
Panelen

Waar kan ik hout op maat laten zagen?

, od Sander

 

Met het hout van CanDo Start (onderdeel van CanDo) maak je zelf de mooiste meubelstukken, wandbekleding of werkbladen. Het hout wordt speciaal voor jou op maat gezaagd, zodat je dit zelf niet meer hoeft te doen. Vervolgens brengen wij het bij jou thuis. Het enige dat jij hoeft te doen? Aan de slag en klussen maar! In dit artikel vertellen we je waar je jouw hout op maat kunt laten zagen. Ook geven we je praktische tips waar je op kunt letten als je met het hout van CanDo Start aan de slag gaat.

Maak je keuze online

De keuze voor jouw hout begint via onze website. Hier vind je de grote collectie houtsoorten die CanDo Start te bieden heeft. Van degelijk multiplex tot het stevige MDF-platen en zelfs betonplex. Het soort hout dat je kiest is belangrijk voor het project dat je voor ogen hebt. Bedenk dus altijd goed welk materiaal je precies nodig hebt als je aan de slag gaat. Sommige houtsoorten kunnen niet goed tegen vocht, terwijl je andere panelen (zoals massief hout) vaak nog moet behandelen met lak of beits.

Gebruik de online tool: Heb je je hout gevonden? Mooi! Dan start je je project door alle gegevens in de tool op onze website in te voeren. Jij bepaalt zo zelf de vorm, afmeting en grootte van het hout.

Aan de slag met jouw hout

In de tool ‘plaats’ je de bestelling bij een van de verkooppunten bij jou in de buurt. Dit zijn doorgaans de betere bouwmarkten. Hier gaan we met jouw hout aan de slag en wordt het precies voor jou in de juiste maat én afmeting gezaagd. Handig: want je hoeft dus zelf niets meer te zagen. Dat bespaart je de nodige tijd, zaagafval en verspild hout. Hebben wij jouw hout klaar? Dan brengen we het bij je thuis of haal je het op bij het desbetreffende verkooppunt.

Uniek assortiment

Met het hout van CanDo Start heb je echte kwaliteitsproducten in handen. Met een ruime keuze uit verschillende materialen heb je altijd het hout op maat dat van jouw project een succes maakt. Een aantal populaire opties:

  • MDF: Populaire optie voor meubels. Combinatie van samengeperste en verlijmde houtvezels. Laat zich gemakkelijk bewerken en splintert niet. Kan in de badkamer toegepast worden.

  • Multiplex: Meerdere laagjes verlijmd houtfineer. Een stevig, veelzijdig materiaal en werkt nauwelijks.

  • Betonplex: Hetzelfde principe als multiplex. Alleen heeft betonplex een harder oppervlak en is het bestand tegen vocht.

Laat je verrassen door de mogelijkheden

Wil je iets met hout maken voor jouw interieur? Laat je dan verrassen door het groot aantal opties en mogelijkheden dat CanDo Start je biedt. Met ons hout kan iedere doe-het-zelver in principe zo aan de slag. Kun je wat hulp gebruiken bij je doe-het-zelfproject? Bekijk dan eens de handige inspiratiepagina’s op onze website. Hier vind je praktische gebruikshandleidingen, adviezen voor de montage en zelfs instructievideo’s. Heb je nog meer vragen? Dan kun je altijd terecht bij de verkooppunten van onze houtproducten.