Gelakt Geleverd voor Capital deuren

De binnendeuren uit de Capital serie hebben een modern design. In deze serie vind je zowel dichte deuren als deuren met glas. De deuren met een industriële look zijn perfect te combineren met de groefdeuren doordat de roede- en groefverdelingen op gelijke hoogte zitten. Zo hebben alle deuren in jouw huis dezelfde stijl!

Strak resultaat - wit en zwart!

Binnen de Capital serie zijn alle deuren, zowel stomp als opdek, in zijdeglans afgelakt. Alle Capital binnendeuren zijn voorzien van een UV bestendige en krasvaste lak.

De witte deuren zijn standaard RAL 9010 afgelakt. Ze zijn er ook in het zwart! Deze zijn standaard RAL 9005 afgelakt. 

Direct afhangen

Bij de binnendeuren is het slotgat al voorgeboord en zijn de opdekdeuren voorzien van paumellegaten. Dus vergeet schuren, afplakken en lakken, want je kunt ze thuis dus direct afhangen.


Beschikbare kleuren

Zwart- en wittinten zijn bijna niet weg te denken zijn in ons huis. Zwarte deuren zijn bezig aan een opmars, je ziet ze in steeds meer interieurs terug en zeker in combinatie met de stalen look bijna niet meer weg te denken. Benieuwd wat het resultaat is van zwarte deuren in huis? Zie hieronder het verschil tussen zwart en wit!

Zwart en wit laten zich bovendien uitstekend combineren. Bekijk ook eens de Capital Inspiratiepagina!