Deurkozijnsets

Een deurkozijncombinatie is een eenvoudig te installeren houten kozijn inclusief een passende stompe binnendeur. Plaats je in huis een muur en wil je de nieuwe ruimte afsluiten met een deur, dan is een deurkozijncombinatie de makkelijkste oplossing. Je kunt kiezen uit verschillende deurmodellen, en zelfs voor een geluidsreducerende combinatie gaan. 

Voordelen van een deurkozijncombinatie:

  • Massief vurenhouten kozijn
  • Wit gegrond, makkelijk zelf te schilderen
  • Bewerkingen zitten al in het kozijn
  • Stompe deur past precies, dus eenvoudig af te hangen
  • Scharnieren meegeleverd
  • Geschikt voor muurdiktes 70 en 100 mm
  • Zeer eenvoudig te monteren 

Vlakke boarddeur

Boardpaneeldeur Nova

Boardpaneeldeur Calgary

Geluidswerende vlakke volspaan deur 

Geluidswerende deurkozijncombinatie

 

Ga je een aparte wasruimte maken op zolder? Of een hobbykamer om de muzieklessen te oefenen? Maar wil je geen last hebben van de geluiden die daarvandaan komen? Pas dan een geluidswerende deurkozijncombinatie toe! Dat scheelt enorm in geluidsoverdracht. Wel zo prettig in huis  Hoe werkt nu zo’n geluidswerende deurkozijncombinatie? Als de volspaan deur volledig gesloten is, zorgt de rubberen kaderprofiel rand in het kozijn ervoor dat de geluidsoverdracht enorm gereduceerd wordt. Onderin de deur zit ook nog een valdorpel die de ruimte tussen de deur en de vloer volledig afsluit. Dit alles zorgt voor extra geluidsreductie van maar liefst 28dB! Zo hoeft niemand zich te ergeren aan ongewenste geluiden. 

 

Eenvoudig extra kamers creëren

Extra ruimte in huis. Wie wil dat niet? Je zolder efficiënt indelen zodat er een extra kamer ontstaat voor de wasmachine. Of wat dacht je van een thuiswerkplek? Met behulp van CanDo producten kun je eenvoudig een grote ruimte opdelen in meerdere multifunctionele ruimtes. Met een deurkozijncombinatie kun je deze ruimtes makkelijk en snel afsluiten. De nieuwe wand kun je vervolgens prachtig bekleden met CanDo naadloze wandpanelen en direct overschilderen.