Inzethor Standard wit

 • Laat frisse lucht binnen en houdt insecten buiten
 • Montage zonder in het kozijn te boren
 • Het raam blijft eenvoudig te bedienen
 • Gemakkelijk te verwijderen en herplaatsen
 • Wordt geleverd met meerdere bevestigingsopties voor verschillende type kozijnen

CanDo inzethor raam Standard. Haal frisse lucht naar binnen en houd ongedierte buiten. Met deze inzethor zorg je ervoor dat ongedierte zoals muggen, vliegen en andere insecten op een effectieve manier buiten blijven. Echter wordt er wel continue frisse lucht aangevoerd en wordt de woning voldoende geventileerd.

Przeszukaj sklep Dodaj do listy życzeń

Geschikt voor:
Deze inzethor is geschikt voor draaikiepramen.

Montage:
De inzethor dient in het kozijn geplaatst te worden en kan gemonteerd worden zonder in het kozijn te boren. Zowel het plaatsen als demonteren van deze hor gaat erg gemakkelijk. Het plaatsen van een inzethor gaat van binnenuit. De inzethor is geschikt voor meerdere kozijntypes en daarvoor zijn ook meerdere bevestigingsopties beschikbaar.
Montage in het kozijn :
De hor wordt in kozijn gemonteerd, zonder te boren of schroeven.

Hor zelf op maat maken:
De inzethor Standard is verkrijgbaar in meerdere maten en is eveneens gemakkelijk zelf op maat te maken. Dit doe je door de profielen van zowel de hoogte, als breedte op maat te zagen met een ijzerzaag. Voor meer informatie over de montage; zie de montagehandleiding of montagevideo op deze pagina. Je kunt er ook voor kiezen om de hor volledig op maat te laten maken in onze configurator, je kunt dan eventueel kiezen voor een ander type gaas of profielkleur.

Hoe werkt het inkorten:
De profielen dienen zowel in hoogte als breedte op maat gezaagd te worden met een ijzerzaag. Vervolgens plaats je de kunststof hoeken op de profielen.

Hoe de hor (tijdelijk) verwijderen:
De inzethor is gemakkelijk te verwijderen. De bovenste twee klemmen worden voorzien van een veer. Door de hor naar boven te drukken kan de onderkant los gemaakt worden van het kozijn.

Wat zit er in de verpakking:
- Deze hor wordt verkocht als compleet pakket; kaderprofielen – tussenprofiel (in de grootste maat) - horgaas – pees – hoeken - , inclusief meerdere bevestigingsopties, afhankelijk van het type kozijn< br> - Montagehandleiding

Kenmerken:
- Eenvoudig op maat te maken
- Montage zonder in het kozijn te boren
- Het raam blijft eenvoudig te bedienen
- Gemakkelijk te verwijderen en herplaatsen
- Aluminium profielen
- Gaaskleur zwart

Ook beschikbaar in maatwerk. Dit geeft je de mogelijkheid te kiezen voor een gewenste RAL kleur voor de profielen en voor uitvoering hiervan (glas, mat of structuur) of een andere gaaskleur. Ook kan er gekozen worden voor pollengaas. Bij de maatwerk hor zijn de hoeken in verstek gezaagd.

Garantie:
Op alle standaard- en maatwerkhorren van CanDo geldt een wettelijke garantie van 2 jaar, mits deze producten op de juiste manier zijn geïnstalleerd en gebruikt. De garantie geldt uitsluitend voor de eerste koper, na het tonen van het originele aankoopbewijs.

Hoe maak ik het gaas schoon:
Wil je snel je hor schoonmaken? Gebruik dan een kledingroller! Rol heel voorzichtig over je horrengaas om vuil en stof te verwijderen. Voelt de hor wat plakkerig aan? Gebruik dan een doekje met lauw water en een klein beetje zeep. Let erop dat je niet te veel zeep gebruikt. Dit kan namelijk de hor beschadigen of verkleuren.

Over CanDo:
CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee je eenvoudig een eigen stijl kunt creëren. Onze producten zijn makkelijk te gebruiken en passen in elk interieur. Met het ruime CanDo aanbod van deuren, vloeren, wandbekleding, traprenovatie en decoratief hout stellen we je in staat je eigen stijl te kiezen en zelf jouw woning te verfraaien.
Elke hor wordt expliciet getest o.b.v. vastgestelde kwaliteitsnormen.
Więcej informacji
SKU Inzethor Standard wit
EAN code 8711452222880
Seria Standard
Kolor Biały
Długość 100cm
Soort hor Vaste hor
Type raam Dakramen, Draairamen
Draairichting Raam draait naar buiten open
 • Eenvoudig op maat te maken
 • Montage zonder in het kozijn te boren
 • Raam te bedienen zonder hor te verwijderen
 • Aluminium profielen
 • Makkelijk te verwijderen en te herplaatsen
 • Gaaskleur grijs
 • Pakket bestaat uit losse onderdelen

Weten hoe je een Inzethor Standard kan monteren? Bekijk hier de montagefilm:

Znajdź w pobliżu dealera Cando
Przeszukaj sklep lub