Wood Decowall Brackets

Voor het eenvoudig en snel monteren van de CanDo® green Wood Decowall latten aan de wand. De kit bestaat uit beugels en schroeven. Met de lattenwand creëer je makkelijk en snel een warme sfeer in alle ruimtes van je huis. Met CanDo® green kies je niet alleen voor mooi en makkelijk, maar ook voor duurzaam!

Przeszukaj sklep Dodaj do listy życzeń

De CanDo® green Wood Decowall Brackets Is een montagekit waarmee je de latten van de CanDo® green Wood Decowall snel en makkelijk aan de wand bevestigd. De set bestaat uit 4 brackets/beugels en 28 schroeven.

CanDo® green: samen bouwen aan een groene toekomst!

Met CanDo® green kies je niet alleen voor kwaliteit en het makkelijk mooier maken van je huis, maar je kiest tegelijkertijd voor het meest duurzame alternatief. Dit komt omdat CanDo® green de duurzaamheid in de hele keten, van producent tot retailer én consument, stimuleert.

Więcej informacji
SKU 123107214
EAN code 8711283461793
Seria Wood Decowall
Zawartość opakowania (liczba sztuk) 20 schroeven – 3,5 x 16 mm

Set bestaande uit beugels en schroeve. Eén set is geschikt voor 30 cm wand.

Pakinhoud:

  • 4 stalen beugels
  • 8 schroeven - 4,5 x 50 mm
  • 20 schroeven - 3,5 x 16 mm

Het mooiste resultaat krijg je door de wand achter de Wood Decowall zwart te verven. Op die manier zie je niks meer van het bevestigingsmateriaal. De vuren laten zijn in iedere gewenste kleur te beitsen of lakken.

Bekijk de montagevideo om te zien hoe je de CanDo® green Wood Decowall zo snel en makkelijk mogelijk monteert met behulp van deze montageset.

Znajdź w pobliżu dealera Cando