Plisséhordeur Standard - grijs

 • Laat frisse lucht binnen en houdt insecten buiten
 • Aluminium greepprofiel
 • Blijft in iedere gewenste stand openstaan
 • Breedte gemakkelijk op maat te maken
 • Voorzien van mooi strak geplisseerd gaas

CanDo plisséhordeur Standard. Haal frisse lucht naar binnen en houd ongedierte buiten. Met de plisséhordeur Standard zorg je ervoor dat ongedierte zoals muggen, vliegen en andere insecten op een effectieve manier buiten blijven. Echter wordt er wel continue frisse lucht aangevoerd en wordt de woning voldoende geventileerd.

Przeszukaj sklep Dodaj do listy życzeń

Geschikt voor:
Deze hordeur is dé geschikte hordeur voor draaideuren, schuifpuien en voor dubbele openslaande deuren. Voor de dubbele openslaande deuren is het nodig om twee plissé hordeuren te monteren. Door het geplisseerde gaas kan deze hordeur in iedere gewenste stand blijven staan, zonder terug te schieten in de cassette. Deze hor is in de breedte zelf op maat te maken en is geschikt voor deuren met een maximale opening van 98cm x 199cm.

Montage:
De plisséhordeur Standard wordt altijd in het kozijn gemonteerd, mits je een opbouwkader gebruikt voor montage op het kozijn. Buitenmontage is bij deze hordeur niet mogelijk.

Montage in het kozijn of op het kozijn i.c.m. opbouwkader Standard:
De hor wordt in kozijn gemonteerd en kan enkel binnen gemonteerd worden. Bij dubbele deuren zijn er twee plisséhorren nodig. Monteer je liever op het kozijn? Gebruik dan een opbouwkader Standard.

Hor zelf op maat maken:
De plisséhordeur Standard is verkrijgbaar in meerdere maten en is in de breedte zelf op maat te maken. Dit doe je door de bovenbak en ondergeleider in de breedte op maat te zagen met een ijzerzaag. Voor meer informatie over de montage; zie de montagehandleiding of montagevideo op deze pagina.

Wat zit er in de verpakking:
- Deze hor wordt verkocht als compleet pakket; bovengeleiding – ondergeleiding – klikprofiel – afsluitborstel – montageset met: glijstuk – eindkappen – koordklemmen – schroeven..< br> - Montagehandleiding

Kenmerken:
- Stevige aluminium profielen
- Aluminium greepprofiel
- Kunststof ondergeleider
- Breedte gemakkelijk op maat te maken
- Voorzien van strak zwart geplisseerd gaas

Garantie:
Op alle standaard- en maatwerkhorren van CanDo geldt een wettelijke garantie van 2 jaar, mits deze producten op de juiste manier zijn geïnstalleerd en gebruikt. De garantie geldt uitsluitend voor de eerste koper, na het tonen van het originele aankoopbewijs.

Hoe maak ik het gaas schoon:
Wil je snel je hor schoonmaken? Gebruik dan een kledingroller! Rol heel voorzichtig over je horrengaas om vuil en stof te verwijderen. Voelt de hor wat plakkerig aan? Gebruik dan een doekje met lauw water en een klein beetje zeep. Let erop dat je niet te veel zeep gebruikt. Dit kan namelijk de hor beschadigen of verkleuren.

Over CanDo:
CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee je eenvoudig een eigen stijl kunt creëren. Onze producten zijn makkelijk te gebruiken en passen in elk interieur. Met het ruime CanDo aanbod van deuren, vloeren, wandbekleding, traprenovatie en decoratief hout stellen we je in staat je eigen stijl te kiezen en zelf jouw woning te verfraaien.
Elke hor wordt expliciet getest o.b.v. vastgestelde kwaliteitsnormen.
Więcej informacji
SKU Plisséhordeur Standard - grijs
EAN code 8711452223177
Seria Standard
Kolor Antracyt
Soort hor Plisséhor
Type deur Draaideuren, Dubbele deuren, Schuifdeuren
Draairichting Deur draait naar buiten open
 • Breedte op maat te maken
 • Gemakkelijk te bedienen
 • Blijft in elke gewenste stand staan en schiet niet terug
 • Geplisseerd horrengaas
 • Kunststof greepprofiel, cassette en rails
 • Ondergeleiding slechts 1 cm hoog
 • Gaaskleur zwart
 • Semi voorgemonteerd

Weten hoe je een Plisséhordeur Standard kan monteren? Bekijk hier de montagefilm:


Maatwerk nodig? Zit jouw maat er niet bij? Kijk dan eens bij de Duo-pliss&eacute; hor Premium, deze is zowel in de breedte als in de hoogte op maat te maken. Je kunt de hor geheel naar wens nog zelfs samenstellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende gaassoorten zoals pollenwerend of zonwerend gaas. 
Klik hier voor maatwerk.

Znajdź w pobliżu dealera Cando
Przeszukaj sklep lub