Frisse lucht binnen, insecten buiten

Met de vliegenramen en vliegendeuren van CanDo houd je insecten en andere beestjes buiten. Met een ruim assortiment aan vliegenramen- en deuren hebben we voor iedere deur en ieder raam een geschikte insectenwerende oplossing.

Ruim assortiment vliegenramen en vliegendeuren

Er zijn veel verschillende soorten vliegenramen en vliegendeuren, veel maten en ook nog eens bijzondere eigenschappen, zoals de draairichting. Wil jij weten welk vliegenraam of vliegendeur geschikt is voor jouw deur of raam? Met de horwijzer kom je in drie stappen tot de perfecte keuze voor jouw raam of deur. Benieuwd naar ons volledige assortiment vliegenramen en vliegendeuren? Download dan snel de brochure!

 

Stel je hor online samen

Start met het samenstellen van jouw hor op maat en bestel direct online of in de Brico bij jou in de buurt

NU 25% KORTING met Praxis Plus Black Friday

NU 25% KORTING met Praxis Plus Black Friday


Vliegendeuren voor dubbele deuren

We hebben voor vrijwel elk type deur een passende vliegendeur. De vliegendeuren zijn eenvoudig op maat te maken.

CanDo Vaste vliegendeurCanDo Vaste vliegendeur

Vliegendeuren voor draaideuren

Vaste vliegendeuren zijn geschikt voor montage op- en in het kozijn bij naar binnen en buiten draaide deuren.

Hor voor schuifpuiHor voor schuifpui

Vliegendeuren voor schuifpui

De Plissé hordeur of schuifhor zijn zowel geschikt voor draaideuren, dubbele deuren en voor schuifpuien.

Vliegenramen voor draairamen

Ontdek onze vliegenramen. We hebben voor vrijwel elk type raam een passend vliegenraam.

CanDo RolhorCanDo Rolhor

Vliegenraam voor dakraam

De CanDo rolhor Comfort is een veelzijdig en doeltreffend vliegenraam voor dakramen. 

Hor voor draairamenHor voor draairamen

Vliegenramen voor draaikiepramen

Eenvoudige en doeltreffende oplossingen om insecten te weren bij je draai- of tuimelraam.

Vliegendeuren voor deuren

Vliegendeuren van CanDo zijn op maat te maken

Wil je voorkomen dat insecten binnenkomen als de deur openstaat? Met de vliegendeuren van CanDo kun je jouw deuropening beschermen met ventilerend gaas. Zo geniet je van alle voordelen van een open deur, zonder dat je het grootste nadeel erbij krijgt. We hebben diverse soorten vliegendeuren, geschikt voor draai- en schuifdeuren. De vliegendeuren zijn voorzien van handige en betrouwbare technieken. Je bent dus zeker van een vliegendeur waar je lang van kunt genieten en eenvoudig gebruik van kunt maken.

 

Vliegenramen voor ramen

Vliegenramen van CanDo zijn op maat te maken

Je kamer laten luchten na een warme zomerdag zonder dat je je zorgen hoeft te maken over insecten die opeens overal vandaan lijken te komen: het lijkt soms onmogelijk. Maar een simpele oplossing als een raamhor doet wonderen. We hebben voor vrijwel elk type raam een passend vliegenraam. De vliegenramen zijn eenvoudig op maat te maken en hebben dankzij de aluminium profielen een lange levensduur.

 

Vliegenramen en vliegendeuren op maat laten maken

Met de op maat gemaakte vliegenramen en vliegendeuren van Cando haal je echt kwaliteit in huis. Alle vliegenramen en vliegendeuren van CanDo zijn zelf eenvoudig op maat te maken en te monteren. Voor een aantal producten betekent dit dat je een vliegendeur of vliegenraam zowel in de breedte als lengte kan aanpassen.
Is het kozijn groter dan de standaardmaten? In slechts enkele stappen stel je vliegenramen en vliegendeuren op maat samen met behulp van onze configurator.
Maak een keuze uit verschillende RAL-kleuren en (gaas)typen. Meer informatie over maatwerk vliegenramen en vliegendeuren vind je hier.
We hebben voor elke situatie een vliegenraam of vliegendeur op maat.

Wil jij een vliegenraam of vliegendeur op maat bestellen? Dan heb je de keuze om jouw bestelling gratis thuis te laten bezorgen of om deze af te halen bij een verkooppunt bij jou in de buurt.