Verschillende soorten hout met ieder een eigen karakter & direct toepasbaar!

Wil je op een eenvoudige manier zelf decoratieve en kwalitatief hoogwaardige meubelen maken van hout? CanDo heeft een uitgebreid assortiment houten planken en panelen in verschillende kleuren en bewerkingen voor iedere klus.

Neem als voorbeeld steigerhout. Deze robuuste houten planken geven je interieur een persoonlijk tintje. Het is heel eenvoudig om ze te verwerken tot stoere meubels. Hiermee ben je je eigen ontwerper. Steigerhout tegen de wand of op je vloer brengt een levendige en authentieke sfeer in je interieur.

Panelen

CanDo biedt een zeer breed assortiment panelen. Ieder assortiment panelen heeft zijn eigen productkenmerken en toepassingsmogelijkheden. Voor een aantal van deze panelen heeft CanDo een instructie- en inspiratiefilm samengesteld. Met behulp van de handige werktekeningen maak je eenvoudig de mooiste meubels in de door jou gewenste maat.

 

Steigerhout

Steigerhout is: decoratief, veelzijdig en stoer! Wil je op een eenvoudige manier zelf decoratieve en kwalitatief hoogwaardige meubelen maken dan biedt CanDo een uitgebreid assortiment steigerhout planken in verschillende kleuren en bewerkingen.

 

Werkbladen

In de keuken als aanrechtblad, in de werkkamer als bureaublad of in een van de andere kamers als meubel of werkbank: de werkbladen en aanrechtbladen van CanDo zijn multifunctioneel inzetbaar. Het werkblad is een sfeerbepalend element en daarom biedt CanDo een breed scala aan uiteenlopende stijlen, kleuren en formaten bijpassend bij ieder interieur.