Zelf aan de slag met hout?

Zelf aan de slag met hout?

Hout

Wil je op een eenvoudige manier zelf decoratieve en kwalitatief hoogwaardige meubelen maken dan biedt CanDo een uitgebreid assortiment houten planken en panelen in verschillende kleuren en bewerkingen. Neem als voorbeeld steigerhout. Deze robuuste houten planken geven je interieur een persoonlijk tintje. Het is heel eenvoudig om ze te verwerken tot stoere meubels. Hiermee ben je je eigen ontwerper. Steigerhout tegen de wand of op je vloer brengt een levendige en authentieke sfeer in je interieur.

Als je aan de slag gaat met het maken van je eigen meubels, hoef je niet het wiel opnieuw uit te vinden. Onze klusbeschrijvingen helpen je om mooie meubels te maken met het door jou uitgekozen materiaal. Bekijk bijvoorbeeld de stappenplannen van de kast, grote eettafel, de lage salontafel, een opbergkist, het bureau, de vakkenkast of een van de andere meubels. Die stappenplannen laten je precies zien hoeveel materiaal je nodig hebt, welke andere benodigdheden je klaar moet leggen en leggen (uiteraard) stap voor stap uit hoe je het meubel in elkaar zet.


Bestel al je houten plaatmateriaal online

Elke klus zo gezaagd

Bouwtekeningen steigerhout

Maak zelf de mooiste meubels met steigerhout. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bovendien kun je steigerhout perfect combineren met het assortiment buizen en verbinders.

Zelf aan de slag met hout?

Een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf producten waarmee je eenvoudig een eigen sfeer creëert. Met de handige tools en instructies voer je zelf eenvoudig je klus in en om het huis uit!


Assortiment

Panelen

CanDo biedt een zeer breed assortiment panelen. Ieder assortiment panelen heeft zijn eigen productkenmerken en toepassingsmogelijkheden. Voor een aantal van deze panelen heeft CanDo een instructie- en inspiratiefilm samengesteld. Met behulp van de handige werktekeningen maak je eenvoudig de mooiste meubels in de door jou gewenste maat.


Steigerhout

Steigerhout is: decoratief, veelzijdig en stoer! Wil je op een eenvoudige manier zelf decoratieve en kwalitatief hoogwaardige meubelen maken dan biedt CanDo een uitgebreid assortiment steigerhout planken in verschillende kleuren en bewerkingen.


Werkbladen

In de keuken als aanrechtblad, in de werkkamer als bureaublad of in een van de andere kamers als meubel of werkbank: de werkbladen en aanrechtbladen van CanDo zijn multifunctioneel inzetbaar. Het werkblad is een sfeerbepalend element en daarom biedt CanDo een breed scala aan uiteenlopende stijlen, kleuren en formaten bijpassend bij ieder interieur.