Muurplinten

De CanDo muurplinten zijn ommanteld. Dat wil zeggen dat ze voorzien zijn van een decorfolie.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Filteren Filters
Sorteer
Van hoog naar laag sorteren
 1. Wit overschilderbaar 1061
  Wit overschilderbaar 1061
 2. Zwart
  Zwart
 3. Wit essen 56x10mm
  Wit essen 56x10mm
 4. Plint Rustiek eiken blok
  Plint Rustiek eiken blok
 5. Plint Licht grenen
  Plint Licht grenen
 6. Plint Goud eiken
  Plint Goud eiken
 7. Plint Platina eiken
  Plint Platina eiken
 8. Plint Vintage eiken
  Plint Vintage eiken
 9. Plint Grijs gekalkt eiken Blok
  Plint Grijs gekalkt eiken Blok
 10. Plint Lichtgrijs verweerd eiken
  Plint Lichtgrijs verweerd eiken
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Sorteer
Van hoog naar laag sorteren

Muurplinten voor de perfecte afwerking van jouw wand

Muurplinten plaats je om de ruimte tussen vloer en wand netjes af te werken. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens heel praktisch. Jouw wand wordt op deze manier namelijk beschermd tegen beschadigingen en je zal dus veel langer van jouw mooi opgeknapte ruimte genieten. Muurplinten zijn er tegenwoordig in veel verschillende dessins, uitvoeringen en stijlen. Er zit dus altijd wel een plint in ons assortiment die past bij jouw woonstijl. Ben jij benieuwd geworden naar de verschillende soorten plinten die wij in ons assortiment hebben?

Muurplinten ommanteld

Ommantelde muurplinten bestaan veelal uit geperste houtvezels (MDF) met daaromheen een harde toplaag die de zijden van de muurplint bedekt. Het voordeel van onze ommantelde plinten is dat ze in veel verschillende uitvoeringen en dessins zijn te krijgen en direct tegen de wand kunnen worden geplaatst.

 • Decoratieve plint
  Decoratieve plinten van CanDo zijn verkrijgbaar in verschillende woonstijlen, van modern tot klassiek, van minimalistisch tot romantisch. De plinten zijn verkrijgbaar in verschillende hoogte en breedtematen en bovendien verkrijgbaar in verschillende typen afwerking.  Bekijk bijvoorbeeld eens onze hoogglans decoratieve plint (Style 1980) met klassieke rand.. Handig: onze decoratieve plinten zijn geschikt voor elke vloer.

 • Renovatieplint
  Renovatieplinten zijn geschikt voor plaatsing over jouw bestaande plinten heen. Onze renovatieplinten hebben namelijk een grote uitsparing aan de achterzijde waarmee je gemakkelijk jouw oude plint wegwerkt. Renovatieplinten zijn de beste keus als jij jouw oude plinten niet meer goed los krijgt of gewoon een heleboel tijd wil besparen. 
 • Gegrond plint
  Gegronde plinten worden eveneens veelvuldig gebruikt voor de afwerking van de wand. Gegronde plinten zijn voorzien van een mooi laagje decorfolie naar keuze. Je hoeft dus niet meer zelf met lak of beits aan de slag en kunt meteen overgaan tot het monteren van de plinten. Binnen een dag heb jij een netjes afgewerkte wand met de plinten van CanDo.   
 • Gelakte plint
  Gelakte plinten van vochtwerend MDF zijn al voorzien van een laagje lak. Je hoeft deze plinten dus niet meer over te schilderen en kunt gelijk beginnen met het plaatsen. Een populaire plint is bijvoorbeeld Blok 1558, mooi afgelakt in Ral9010 zijdeglans. De plinten uit de Blok serie zijn verkrijgbaar in verschillende Ral-kleurentinten, hoogtes en breedtes. Ontdek hier ons verrassend ruime assortiment.

Muurplint met kabelgoot

Muurplinten met kabelgoot, oftewel flexiplinten, zijn geschikt om kabels subtiel mee weg te werken. Doordat de plinten met kabelgoot een stuk hoger zijn dan normale plinten zal niemand merken dat jij achter jouw plint bijvoorbeeld een tv kabel hebt lopen. Je zal zien dat je inrichting door het gebruik van muurplinten met kabelgoot een stuk opgeruimder en rustiger zal ogen. Onze flexiplinten zijn verkrijgbaar in verschillende dessins, van hoogglans wit tot donker eikenhout. Voor iedere smaak en woonstijl hebben wij een passende muurplint. Bekijk hier al onze muurplinten met kabelgoot.