Elke klus zo gezaagd

Gamma

CanDo Start

Met CanDo Start bestel je al je houten plaatmateriaal gewoon online. Op de gewenste dikte, exact op maat gezaagd en volledig naar jouw wens afgewerkt; met ronde hoeken, schuine hoeken, in verstek, afgerond, afgeschuind, jij mag het zeggen. Je kunt het natuurlijk gewoon thuis laten bezorgen, dus geen gesjouw met zware platen.

Omdat je alleen koopt wat je echt nodig hebt en er geen nabewerking nodig is, heb je geen last van zaagsel en stof en is duur en ingewikkeld gereedschap niet nodig. Dankzij de hoge kwaliteit van het plaatmateriaal en het professionele zaagwerk op maat, zet je zelf superstrak je eigen ontworpen meubels en andere klussen in elkaar.

Inspiratie nodig?

Benieuwd wat er zoal allemaal mogelijk is?

Hoe werkt het?

Eerst kijken hoe de configurator werkt?

Assortiment CanDo Start


MDF

MDF is binnen de interieurtoepassingen zeer breed inzetbaar. Doordat tijdens het bewerkingsproces bepaalde stoffen kunnen worden toegevoegd kan MDF vochtwerend of brandwerend worden gemaakt. Dit is een voordeel ten opzichte van massief hout. Uiteraard mist MDF de robuuste uitstraling van massief hout.


Underlayment

Underlayment is een plaatmateriaal binnen de categorie constructieplaten. Underlayment wordt vooral gebruikt als betimmering voor wanden, vloeren en plafonds. Underlayment is verkrijgbaar met vlakke kanten en met messing en groef verbinding. Die laatste zorgt voor een goede aansluiting en dichting.


Multiplex

Multiplex is constructiemateriaal dat is opgebouwd uit meerdere lagen verlijmd houtfineer. Multiplex bestaan uit een aantal oneven lagen die kruislings op elkaar zijn verlijmd. Deze manier van verlijmen zorgt voor stabiliteit, sterkte en voorkomt werking. Afhankelijk van de gebruikte lijm en afwerking is multiplex geschikt voor binnen of buiten.


Spaanplaat

Spaanplaat als plaatmateriaal is een materiaal dat is opgebouwd uit verlijmde houtvezels. Spaanplaat is een prijsgunstig alternatief op het gebied van plaatmateriaal, leverbaar als watervaste spaanplaat en als niet watervaste spaanplaat. Daar staat tegenover dat de kosten voor een spaanplaat plaat gunstiger uitvallen.


Betonplex

Betonplex heeft een fenolharscoating waardoor dit type plaatmateriaal een glad en strak uiterlijk heeft. Betonplex is zeer sterk en bestand tegen vocht. Dit maakt betonplex niet alleen tot een van de meest decoratieve soorten plaatmateriaal, maar maakt het ook nog eens super eenvoudig in gebruik.


Massief paneel

Massief houten panelen zijn ware inspiratiebronnen voor het maken van de mooiste meubelen. De rustieke uitstraling van het hout en de mooie afwerking van de kwalitatief hoogwaardige CanDo houten panelen halen je beste doe-het-zelf ideeën naar boven. De panelen zijn voor talloze meubelstukken geschikt.


OSB

OSB plaatmateriaal is samengesteld uit verschillende lagen houtschilfers van een vooraf bepaalde vorm en dikte. OSB is bijvoorbeeld te gebruiken als ondervloer of ruwbouw afwerking.