Overzettreden zelfklevend vinyl blond eiken 100 x 30 cm

Overzettreden zelfklevend vinyl blond eiken
Zoek een winkel Voeg toe aan verlanglijst
CanDo traprenovatie vinyl kenmerkt zich o.a. doordat de zelfklevende traptreden uit één stuk bestaan. Dit is niet alleen mooi omdat er geen naden zijn, maar ook eenvoudig in montage. U kunt de treden direct op maat snijden. Tevens is traprenovatie vinyl makkelijk schoon te houden. Omdat de trede wordt ingesloten in het fraaie trapneusprofiel vormt het één geheel, precies zoals u van CanDo gewend bent.
Meer informatie
Artikelnummer 22636
EAN code 8711283407340
Garantievoorwaarden Bekijk de voorwaarden
Kleur Bruin
Lengte 100cm
Breedte 30cm
Pakinhoud (aantal stuks) Verpakt per 4 stuks

Montagehulp:

De treden zijn net als bij traprenovatie hout en/of laminaat, verkrijgbaar in 2 afmetingen. Hierdoor kunnen zowel grote als kleine treden uit één deel op de gewenste maat worden gemaakt.De grote treden kunnen tevens gebruikt worden voor het maken van stootborden, maar er kan ook gekozen worden voor houten stootborden om contrast aan te brengen.

Let op:

  • Goede ondergrond: Een goed resultaat kan alleen bereikt worden na verlegging op een droge, vlakke, stofvrije en stabiele ondergrond.
  • Acclimatisering: Leg alleen bij kamertemperatuur (18C°- 27C°). Leg het product vooraf vlak en uit de verpakking op de vloer om op kamertemperatuur te laten komen. Vloerverwarming 24 uur voor en 24 uur na het leggen uitgeschakeld laten.
  • Kleurverschillen: Kleine kleurverschillen zijn bij de productie van vinylvloeren onvermijdbaar. Alhoewel niet strikt noodzakelijk, kunt u het beste enkel producten gebruiken die hetzelfde batchnummer op de verpakking hebben. Zorg er altijd voor dat u producten uit verschillende verpakkingen door elkaar mengt.
Vind een CanDo© verkooppunt in de buurt