Hor op maat zelf samenstellen
Jouw eigen ideale hor in een paar makkelijke stappen!

Aan de slag

Plissé hordeur Premium - Antraciet

 • Laat frisse lucht binnen en houdt insecten buiten
 • Sterke rupskettingen aan boven- en onderzijde
 • Het onderprofiel is slechts 5mm hoog voor een comfortabele doorgang
 • Breedte eenvoudig op maat te maken
 • Stevige aluminium profielen

CanDo plisséhordeur Premium. Haal frisse lucht naar binnen en houd ongedierte buiten. Met deze plisséhordeur zorg je ervoor dat ongedierte zoals muggen, vliegen en andere insecten op een effectieve manier buiten blijven. Wel wordt er c Een plisséhordeur kan op iedere gewenste stand open blijven staan zonder terug te schieten in de cassette, ideaal voor huishoudens met kinderen of huisdieren.

Zoek een winkel Voeg toe aan verlanglijst

Geschikt voor:
De CanDo plisséhordeur Premium is een geschikte hordeur voor draaideuren, schuifpuien en dubbele openslaande deuren. De standaardmaten van deze plisséhordeur lopen in de hoogte op tot een maximale hoogte van 230cm.

Montage:
De plisséhordeur Premium is volledig voor gemonteerd. Dit zorgt ervoor dat de hor eenvoudig geplaatst en gedemonteerd kan worden tijdens bijvoorbeeld de winterperiode. Voor de dubbele openslaande deuren is het nodig om twee plissé hordeuren tegen elkaar te monteren. Wanneer je de hordeur op het kozijn wilt monteren is een opbouwkader voor de plissé hordeuren vereist. Door het geplisseerde gaas kan deze hordeur in iedere gewenste stand blijven staan, zonder terug te schieten in de cassette.

Montage in het kozijn of op het kozijn i.c.m. opbouwkader Standard:
De hor wordt in het kozijn gemonteerd en kan zowel binnen als buiten gemonteerd worden. Bij dubbele deuren zijn er twee plisséhorren nodig. Wanneer je de hor op het kozijn wilt monteren is er een opbouwkader nodig. Dit opbouwkader dient los gekocht te worden en zit niet in de verpakking van deze plisséhordeur. Het opbouwkader plaats je op het kozijn om vervolgens de hor in dit kader te monteren. Het opbouwkader zorgt als het ware voor een verdieping van het kozijn.

Hor zelf op maat maken:
De plisséhordeur Premium is verkrijgbaar in meerdere maten en in de breedte zelf op maat te maken. Dit doe je door de bovenbak en ondergeleider in de breedte op maat te zagen met een ijzerzaag. Voor meer informatie over de montage; zie de montagehandleiding of montagevideo op deze pagina. Je kunt er ook voor kiezen om de hor volledig op maat te laten maken in onze configurator, je kunt dan eventueel kiezen voor een andere gaaskleur of profielkleur.

Hoe werkt het inkorten:
De wordt in de breedte op maat gezaagd. Vervolgens plaats je de eindkappen op de bovenbak. Deze eindkappen zorgen ervoor dat de zaagranden mooi weggewerkt worden. Daarnaast dient de ondergeleider op maat gezaagd te worden, deze plaats je op de grond over de gehele breedte van de deuropening.

Wat zit er in de verpakking:
- Deze hor wordt verkocht als compleet pakket; bovengeleider – eindkappen voor de bovengeleider – ondergeleider (incl. Dubbelzijdige tape) - cassette – montage clips – schroeven - handvaten
- Montagehandleiding

Kenmerken:
- Stevige aluminium profielen
- Sterke rupskettingen aan boven- en onderzijde
- Het onderprofiel is slechts 5mm hoog, dit zorgt voor een comfortabele doorgang
- Gemakkelijk te verwijderen en herplaatsen
- Voorzien van strak zwart geplisseerd gaas
- Gemakkelijk te bedienen
- Breedte eenvoudig op maat te maken

Ook beschikbaar in maatwerk. Dit geeft je de mogelijkheid te kiezen voor een gewenste RAL kleur voor de profielen en voor uitvoering hiervan (glas, mat of structuur).

Garantie:
Op alle standaard- en maatwerkhorren van CanDo geldt een wettelijke garantie van 2 jaar, mits deze producten op de juiste manier zijn geïnstalleerd en gebruikt. De garantie geldt uitsluitend voor de eerste koper, na het tonen van het originele aankoopbewijs.

Hoe maak ik het gaas schoon:
Wil je snel je hor schoonmaken? Gebruik dan een kledingroller! Rol heel voorzichtig over je horrengaas om vuil en stof te verwijderen. Voelt de hor wat plakkerig aan? Gebruik dan een doekje met lauw water en een klein beetje zeep. Let erop dat je niet te veel zeep gebruikt. Dit kan namelijk de hor beschadigen of verkleuren.

Over CanDo:
CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee je eenvoudig een eigen stijl kunt creëren. Onze producten zijn makkelijk te gebruiken en passen in elk interieur. Met het ruime CanDo aanbod van deuren, vloeren, wandbekleding, traprenovatie en decoratief hout stellen we je in staat je eigen stijl te kiezen en zelf jouw woning te verfraaien.
Elke hor wordt expliciet getest o.b.v. vastgestelde kwaliteitsnormen.
Meer informatie
Artikelnummer Plissé hordeur Premium - Antraciet
EAN code 8711452223238
Serie Premium
Kleur Antraciet
Soort hor Plisséhor
Type deur Draaideuren, Dubbele deuren, Schuifdeuren
Draairichting Deur draait naar binnen open, Deur draait naar buiten open
 • Voorzien van kwalitatieve rupskettingen aan boven- én onderkant voor extra stevigheid
 • Breedte eenvoudig op maat te maken
 • Gemakkelijk te bedienen
 • Blijft in elke gewenste stand staan en schiet niet terug
 • Geplisseerd horrengaas
 • Volledig aluminium profielen
 • Makkelijk te installeren en te demonteren
 • Ondergeleiding slechts 5 mm hoog
 • Gaaskleur zwart
 • Semi voorgemonteerd

Weten hoe je een Plissé hordeur Premium kan monteren? Bekijk hier de montagefilm:

Vind een CanDo© verkooppunt in de buurt
Zoek een winkel of